![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק קטע קטן אני לפגוע תוך גלישה העדכנית אבטחה חדשות. תיהנה לקרוא! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| מעניין - תודה על זה!! רק כדי להשתמש Chrome Debug אינטרנט עיצובים בשלב אבל בכל זאת אני בהחלט לא תהיה גישה של דבר רגיש על זה עכשיו! |
|
| |||
| |||
| הייתי סקפטי לגבי זה, חשבתי שזה יהיה קל כי הוא קצת טיפש המחשב שלה ידידותי למשתמש אבל עכשיו החששות שלי נכונות אני לא מעט מחשבה אחת להשתמש בסיסמאות שלי. |
|
| |||
| |||
| meh, מה זה אומר? |
|
| |||
| |||
| כלומר, גוגל chrome יותר מאשר ברמה נמוכה דפדפן |
|
| |||
| |||
| Coz שלה בגרסת ביתא |
|
| |||
| |||
| אוי ואבוי. זה מזעזע. נקודה שלילית מאוד! אני אף פעם לא השתמשנו בכל מקרה של Google Chrome ואחרי זה בהחלט להיות הרגל! |
|
| |||
| |||
| Chrome הוא דפדפן הבחירה שלי, זה מטריד! |
|
| |||
| |||
| אני משתמש chrome לכמה דברים כמו אולם מבט אני הולך לעשות את כל הדברים האישיים על Firefox עם זאת, אולי זה ישפר כמו chrome רק בגרסת ביתא |
|
| |||
| |||
| אני משתמש chrome כחלופה דפדפן מדי פעם. אני אוהב את הפשטות, לא להזכיר את מהירות מהירה יותר בהשוואה ל-Firefox. אני לא לאחסן סיסמאות על chrome אז אני מניחה שזה בסדר. גם במונחים של ביטחון, בעוד זה אולי פגיעות, chrome מטפלת בכל כרטיסייה בשם נפרד תהליך קבלת גלישה בטוחה יותר, במקרה של בעיות אבטחה עם אתרי אינטרנט. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חדשות: Google Chrome הכרזה OS ואחריו הפרסום של אלפא / ביתא. | 4d (Fordy (פורד) אולי | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 27 נובמבר 2009 12:09 |
| Google Chrome סופי | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 1 אוקטובר 2009 18:36 |
| רק Inetrnet סייר שפועל זה Google Chrome | abs0 | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | -27 יולי 2009 14:28 |
| YouTube-Google Chrome | duskmon10 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 19th דצמבר 2008 11:49 |
| Google chrome | robina80 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 6 אוקטובר 2008 12:16 |
| שרשרת כלים | |
| |