![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just a little fragmentą aš susidurti nors Browse naujausius saugumo naujienas. Mėgaukitės skaityti! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Įdomus - thanks for that! Naudoti tik Chrome debug Web dizaino metu vistiek bet aš tikrai nebus gauti nieko jautrios dabar! |
|
| |||
| |||
| Buvau skeptiškai žiūri į tai, maniau, kad bus lengva kai tai yra kompiuteris dumb jos patogios, bet dabar mano baimė yra teisinga, aš niekada maniau bitas naudoti savo slaptažodžius. |
|
| |||
| |||
| meh, ką tai reiškia? |
|
| |||
| |||
| reiškia, kad Google Chrome nieko, bet žemo lygio naršyklė |
|
| |||
| |||
| Coz Jo beta |
|
| |||
| |||
| Oh My God. Tai šokiruojantis. Labai neigiamai taškas! Aš niekada nesinaudojo "Google Chrome vistiek ir po to galutinai įpratęs būti! |
|
| |||
| |||
| Chrome naršyklės mano pasirinkimo, tai įkyrus! |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju "Chrome už keletą dalykų, tačiau ieškote panašaus I'm going to daryti jokių asmeninių daiktų Firefox Tačiau gal tai padės nes chromas yra tik beta versija |
|
| |||
| |||
| naudoti Chrome kaip alternatyva naršyklę kiekvieną kartą kartu. Man patinka paprastumas, jau nekalbant apie jo greičiau greitis, lyginant su Firefox. Aš ne aukštesnėje slaptažodžiai Chrome kad I guess it's alright. taip pat kalbant apie saugumą, o tai gal ir pažeidžiamumą, chromo traktuoja kiekvieną kortelę kaip atskiras procesas priėmimo naršymas saugesne, esant saugumo klausimus su interneto svetainėse. |