![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy nieco fragment I natknąć podczas przeglądania najnowszych zabezpieczeń wiadomości. Ciesz się czytać! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Ciekawe - thanks for that! Należy używać tylko do debugowania Chrome internetowych wzorów w tej chwili i tak, ale na pewno nie będzie dostępu do żadnych wrażliwych na teraz! |
|
| |||
| |||
| Byłem sceptyczni o tym, że byłoby to łatwe dla niektórych, że jest głupi komputer dla użytkownika, ale teraz moje obawy są prawdziwe nigdy nie myśli bitu używać mojego hasła. |
|
| |||
| |||
| meh, co to znaczy? |
|
| |||
| |||
| Oznacza to, że Google chrome jest tylko niski poziom przeglądarki |
|
| |||
| |||
| Coz Jej w wersji beta |
|
| |||
| |||
| Oh My God. To jest szokujące. Bardzo negatywny punkt! I nigdy nie używał Google Chrome i po mimo tego zdecydowanie wont be! |
|
| |||
| |||
| Chrome jest moja przeglądarka wyboru, jest to przykry! |
|
| |||
| |||
| Używam chromowane na kilka rzeczy, jednak patrząc jak I'm going to się robi żadnych osobistych rzeczy na firefox Jednak może się to poprawić jak chrom jest tylko w wersji beta |
|
| |||
| |||
| Używam chrom jako alternatywa przeglądarki co jakiś czas. Lubię prostotę, nie wspominając o jej szybsze prędkości w porównaniu do Firefoksa. Nie przechowuj hasła na chromowane, tak i guess it's alright. również w zakresie bezpieczeństwa, a być może tej luki, chromowane traktuje każdą kartę jako oddzielny proces tworzenia bardziej bezpiecznego surfowania w przypadku problemów z bezpieczeństwem strony. |