![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar un mic fragment de vin peste navigare în acelaşi timp, cele mai recente stiri de securitate. Bucuraţi-vă de citit! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Interesant - multumesc pentru asta!! Numai pentru a folosi Chrome debug web proiectează în momentul de faţă, oricum, dar eu sigur nu va fi nimic accesarea sensibile pe el acum! |
|
| |||
| |||
| Am fost sceptici despre asta, s-ar fi uşor pentru unii, care este prost pentru calculatorul său prietenos, dar acum temerile mele sunt adevărate n-am mai gandit un pic să-mi folosesc parole. |
|
| |||
| |||
| meh, ceea ce înseamnă acest lucru? |
|
| |||
| |||
| înseamnă că Google crom nu este altceva decât un nivel scăzut de browser |
|
| |||
| |||
| Văr sale în versiune beta |
|
| |||
| |||
| Oh, Doamne. Asta este socant. Un punct foarte negativ! Nu i-am folosit Google Chrome, oricum şi după această obiceiul fi cu siguranta! |
|
| |||
| |||
| Chrome este browser-ul meu de a alege, aceasta este plicticos! |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc de crom pentru o serie de lucruri cu toate acestea aratand ca voi face orice lucruri personale de pe foc Cu toate acestea, poate ca acest lucru va îmbunătăţi crom este numai în versiune beta |
|
| |||
| |||
| i folosi ca o alternativă de crom browser-ul din când în când. Îmi place simplitatea ei ca să nu mai vorbim de viteză mai repede în comparaţie cu Firefox. Nu-mi stoca parole pe crom deci cred ca e bine. de asemenea, din punct de vedere al securităţii, în timp ce aceasta poate o vulnerabilitate, crom tratează fiecare filă separată ca un proces de luare a navigarea mai sigur, în caz de probleme de securitate cu site-uri web. |
![]() |
|
| Marcaje |