![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само мали клип ја наићи током претраживања најновије безбедносне новости. Искористите прочитати! хттп://ууу.инфо-свц.цом/неус/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Занимљиве - хвала за то! Користити само за хрома дебуг веб дизајна у тренутку свеједно али сам дефинитивно неће бити ништа приступа осетљивим на њега у аукцији! |
|
| |||
| |||
| Био сам скептичан о томе, мислио да ће то бити лако за неке глупе рачунар које је за свој кориснички пријатељске, али затим мој страхови су истините никада нисам мислио да користе један залогај мој лозинка. |
|
| |||
| |||
| мех, сто то знаци? |
|
| |||
| |||
| значи да Гоогле хрома је само ниску ниво прегледач |
|
| |||
| |||
| Његова цоз у Бети |
|
| |||
| |||
| Ох мој Боже. То је страшан. Врло негативан бод! Никада нисам користио Гоогле хрома ионако и након овог дефинитивно навика се! |
|
| |||
| |||
| Хрома прегледач је мој избор, то је досадан! |
|
| |||
| |||
| Ли користити хрома за неколико ствари ипак хандсоме сличан идем да радите било какве личне ствари на Фирефокс Међутим, можда ће то поправимо као хрома је само у Бети |
|
| |||
| |||
| ли користити хрома као алтернативни прегледник сваки једанпут ин неко вријеме. Свиђа ми се једноставност не спомињем његове брже брзине у односу на Фирефокс. И дон'т сторе лозинке на хрома тако мислим да је у реду. Такође у погледу безбедности, а ова можда рањивост, хрома сваки таб третира као одвојена процеса израде сурфовање сигурнији, у случају безбедносних питања са уеб страница. |