![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ise en son güvenlik haber tarama rastlamak küçük bir parçası. Okumak tadını çıkarın! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| İlginç - Bunun için teşekkürler! Sadece Krom hata ayıklama Web tasarım için şu anda yine de kullanabilirsiniz ama kesinlikle üzerinde erişen şey hassas şimdi olmaz! |
|
| |||
| |||
| Hakkında, bazı bilgisayar ve kullanıcı dostu için Saçma kolay olurdu ama şimdi korkular bir parça benim şifreler kullanmayı düşündüm asla doğru düşündüm ben şüpheliydim. |
|
| |||
| |||
| meh, bu ne anlama geliyor? |
|
| |||
| |||
| Yani Google krom fakat düşük düzeyde tarayıcıdır |
|
| |||
| |||
| Coz Beta Bunun içinde |
|
| |||
| |||
| Aman Tanrım. Bu şok edici olduğunu. Çok olumsuz nokta! Zaten sonra bu kesinlikle olmak alışkanlık Google Krom kullanılan asla! |
|
| |||
| |||
| Krom seçim Tarayıcımda, bu yorucu olduğunu! |
|
| |||
| |||
| Bir kaç şey Ancak Firefox'ta herhangi bir kişisel şeyler yapıyor olacak yaşıyorum gibi krom için kullanmak Ancak belki de bu krom olarak geliştirmek sadece beta durumundadır |
|
| |||
| |||
| Ben krom alternatif bir tarayıcı olarak nadiren kullanın. Firefox'ta karşılaştırıldığında yılında hızlı hızlı bahsetmek için basitlik değil. Ben krom so i iyi's tahmin şifreler kaydedilmemektedir. güvenlik açısından da, Bu belki de bir güvenlik açığı, krom ayrı bir süreç daha güvenli sörf yaparken her sekmenin davranır web güvenlik sorunları durumunda. |
![]() |
|
| Bookmarks |