![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трохи фрагмент мені трапляється в той час перегляду останніх новин безпеки. Насолоджуйтесь читанням! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Цікаво - на тому спасибі! Тільки використовувати Chrome для налагодження веб дизайну на даний момент все одно, але я точно не буде доступу до чутливих нічого на це зараз! |
|
| |||
| |||
| Я був скептично, думав він буде легким для деяких, це німий комп'ютер для його зручним, але тепер мої побоювання правда, я ніколи не думав, один біт використовувати свої паролі. |
|
| |||
| |||
| Meh, що це означає? |
|
| |||
| |||
| означає, що Google Chrome нічого, але низьким рівнем браузера |
|
| |||
| |||
| Її Coz У Beta |
|
| |||
| |||
| Oh My God. Це шокує. Досить негативну точку! Я ніколи не використовували Google Chrome будь-якому випадку, і після цього остаточно звичай бути! |
|
| |||
| |||
| Хром є браузер вибору, це занепокоєння! |
|
| |||
| |||
| Я використовую хрому на кілька речей Однак дивлячись, як я стану робити будь-які особисті речі на Firefox Однак, може бути, це сприятиме підвищенню якості Chrome тільки в бета-версії |
|
| |||
| |||
| Я використовую хрому в якості альтернативного браузера кожен раз в той час. Мені подобається простота, не кажучи вже про її швидкість швидше в порівнянні з Firefox. Я не зберігайте паролі на Chrome тому я припускаю, що це добре. Також у плані безпеки, хоча це, може бути, уразливість, Chrome обробляє кожну вкладку як окремий процес прийняття серфінг більш безпечним, в разі проблем безпеки з веб-сайтів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Новини: Google Chrome ОС заява пролунала після випуску альфа-і бета. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | General Software чат | 1 | 27 листопада 2009 12:09 |
| Google Chrome Заключний | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 1 жовтня 2009 18:36 |
| Тільки Inetrnet оглядача, які завод Google Chrome | abs0 | General Software чат | 0 | 27 липня 2009 14:28 |
| Youtube-Google Chrome | duskmon10 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 19 грудня 2008 11:49 |
| Google Chrome | robina80 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 6 жовтня 2008 12:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |