![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тя е доста основни, но сигурно, че ще се промени в бъдеще и всички от основите сега, блокирането на изскачащи прозорци, фишинг и зловреден софтуер за защита, бисквитка обработка, парола мениджър .... Както много услуги на Google като използвам сега, ако го получите близка какво Firefox вече е тогава ще бъде превключване. Но все още не са ... Google Хром - Download нов браузър |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кога е било това освободени? Чух от leaked обиколка, но изглежда внезапно?
Bad: Друг браузър? Пазарът е наситен с две добри (Opera, FX) и куп глупости (Safari, IE и т.н.) Не построени в рекламен блок / блок изображението изглежда Текст мащабиране - САМО на Opera е много по-добре Опциите са много ограничени - не customisation изглежда да е налице Аз не обичам външния вид. Tab поведение е гадно. Обичам начина, по който Opera го прави. Не клавишната комбинация промяна. Ctrl + T е просто погрешно по толкова много начини. Добри: Изглежда, че там е браузър, че сега има по-голяма видима площ от браузъра Opera. Инкогнито е брилянтна идея. Барът изглежда да е много сходен с FX на бара. Задачата ръководител е хубаво - в действителност повечето от Dev инструменти, като че ли се добре и работят достатъчно добре. Неутрален: Desktop команди - Аз вече могат да го направя въпреки че това изглежда да използват favicon като писалище икона, това е хубаво, но meh. Също така тя премахва раздела и отделя го от прозореца, без причина. Задача мениджър или убиване разделите е хубаво, но свърши с shitload на chrome.exe процеси. Като цяло изглежда много сходен с FX, но те са работили в тандем малко. Бих тествате средата кликнете поведение, но аз не мишката. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Той е бърз. Те като че ли досега са включени някои от IE и FF. Аз не съм намерил начин да видя моите Google маркери от лентата с инструменти. Да не се играе с него твърде много. Добър старт, но дълъг път. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е неофициално наречен "Google Forkbomb" за начина, по който то управлява разделите и паметта.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL. Чудех се колко време би било, преди да са се изтръгнат Апарт и всеки малък недостатък (неща хората не обичам), са били обявени. Отне Mozilla година да отида там, където сме сега с него, така че вероятно ще бъде дълъг път, преди да стане Хром дори в близост до окончателното освобождаване. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя е бърза, че
| |||
| |||
| Аз бях с него съвсем малко от време на едно нещо, което е изключително досадно отвъд убеждение е, че ако затворите последната раздела целия браузър затваря, не е това, което искам и то не какво да очаквам. Аз наистина не харесват начина, по който те са реклама за "Web 2.0", който е най-умна JavaScript, нещо браузъри поддържат добре. Предполагам, това е бързо, защото той използва толкова много памет? Аз не знам, но вчера го товарят на Flash плъгин два пъти за това коя причина. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм наистина хареса това. На моя EeePC лаптоп, че е добра и супер бързо, дори и с минимални памет. + Предст за Google.
|
| |||
| |||
| Обичам го на сестра ми лаптоп, но за мое (бавна боклук) тя тече ужасно. Въпреки че управлението на отделни раздели е хубаво, тъй като спестява ме като всичко катастрофата. |
|
| |||
| |||
| Аз не виждам това вместо Firefox 3,0 по всяко време скоро. |