![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je docela základní, ale jistě, že se bude měnit v budoucnosti, a má všechny základní hned, popup blocker, phishing a malware ochrana, cookie manipulace, správce hesel .... Stejně jako mnoho služeb Google, jako jsem nyní použít v případě, že dostanete to, co u Firefoxu je v současné době pak budu přepínání. Ale ještě ... Google Chrome - Stáhněte si nový prohlížeč |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když byl tento uvolní? Slyšel jsem, že unikly z turné, ale zdá náhlé?
Bad: Jiném prohlížeči? Trh je nasycen dvou dobrých manažerů (Opera, Fx) a hromadu svinstvo (Safari, IE, atd.) Ne postaven v reklamní blok / obraz bloku se zdá Text zoom jen - Opera to je mnohem lepší Možnosti jsou velmi omezené - bez přizpůsobení se zdá být k dispozici I don't like vzhled. Tab chování naštve. Miluju způsob Opera to dělá. Žádná změna klávesové zkratky. Ctrl + T je stejně špatný v mnoha způsoby. Dobrý: Vypadá to, že existuje prohlížeč, který má nyní k dispozici větší prostor než viditelné procházení Opera. Incognito je skvělý nápad. V baru se zdá být velmi podobná Fx je bar. Úkolem manažera je hezké - ve skutečnosti většina z dev nářadí Zdá se, že hezké a pracuje dobře. Neutrální: Desktop zkratky - můžu dělat, že když už, že je to použít jako favicon ploše ikonu, je to hezké, ale meh. Také se odstraňují kartu a odděluje je od okna pro žádný důvod. Správce úloh a zabíjení kartách je hezké, ale nakonec se mraky chrome.exe procesy. Celkově se zdá být velmi podobná Fx, ale pracuje v tandemu trochu. I'd test v polovině klikněte chování, ale nemám na myši. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Je to rychlé. Zdá se dosud začleněny některé z IE a FF. Nenašel jsem způsob, jak zobrazit mé Google záložky z panelu nástrojů. Dosud hrál s ním moc. Dobrý začátek, ale dlouhá cesta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to byl neoficiálně nazývá "Google Forkbomb" za to, jakým způsobem ji řídí kartách a paměť.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| válet se. I divili se, jak dlouho to bude dříve, než byl roztrhaný od sebe a každá malá chyba (to lidi nemají rádi) byli vyhlášeni. Trvalo Mozilla let se dostat na místo, kde jsme teď s ním, takže budou pravděpodobně velmi dlouho, než se dostane i Chrome poblíž konečné verzi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je rychlý i když
| |||
| |||
| Byl jsem pomocí zcela trochu teď a jednu věc, že je nesmírně otravný mimo přesvědčení je, že pokud jste blízko poslední záložce celý prohlížeč zavře, není to, co chci a je to, co očekávám. Nemám rád způsob, jakým jsou reklamy pro "web 2.0", který je většinou chytrých JavaScript, něco prohlížecu podporu v pohodě. Myslím, že je to rychle, protože je pomocí tolik paměti? Nevím, ale včera to nahraje na flash plugin dvakrát za toho důvodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem to opravdu líbí. Na mém notebooku EeePC je perfektní a super rychlá, dokonce s minimální paměť. + Zástupce pro Google.
|
| |||
| |||
| Líbí se mi na mé sestry laptop, ale na mou osobu (pomalý kus svinstvo) běží strašně. Přestože se samostatnou správu záložek je hezké, protože mi ušetří mít všechno zhroutí. |
|
| |||
| |||
| Nevidím ji nahradil Firefox 3.0 v brzké době. |