![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι πολύ βασικό, αλλά σίγουρα ότι θα αλλάξει στο μέλλον και έχει όλα τα βασικά τώρα, pop-up blocker, phishing και του κακόβουλου λογισμικού προστασίας, το χειρισμό των cookies, password manager .... Δεδομένου ότι πολλές υπηρεσίες της Google που χρησιμοποιώ τώρα, αν πάρετε το Firefox είναι κοντά σε αυτό που τώρα τότε θα είμαι σε στροφή. Αλλά δεν έχει ακόμα ... Google Chrome - Κατεβάστε ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πότε ήταν αυτό κυκλοφορήσει; Άκουσα διαρρεύσει περιοδεία του, αλλά φαίνεται ξαφνικά;
Bad: Ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης; Η αγορά είναι κορεσμένη με δύο καλές (Opera, Fx) και ένα σωρό βλακείες του (Safari, IE, κτλ) Δεν κατασκευάζονται σε ad μπλοκ / μπλοκ εικόνας φαίνεται Κείμενο μόνο ζουμ - Όπερα του είναι πολύ καλύτερη Επιλογές είναι πολύ περιορισμένη - προσαρμογή δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμες Δεν μου αρέσει να το εξετάσουμε. Καρτέλα συμπεριφορά χάλια. Λατρεύω τον τρόπο με τον Opera κάνει. Δεν πληκτρολογίου αλλοίωση. Ctrl + T είναι απλώς λάθος σε τόσους πολλούς τρόπους. Καλή: Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα περιήγησης που τώρα έχει μεγαλύτερη έκταση από τα ορατά περιήγησης Opera. Ινκόγκνιτο είναι μια λαμπρή ιδέα. Το μπαρ φαίνεται να είναι παρόμοια με την Fx μπαρ. Το καθήκον του διαχειριστή είναι ωραία - στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από τα εργαλεία dev φαίνεται να είναι ωραία και εργασίας αρκετά καλά. Ουδέτερη: Desktop συντομεύσεις - μπορώ ήδη να το κάνουμε αυτό και αν αυτό φαίνεται να είναι η χρήση της ως favicon εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας, είναι ωραίο, αλλά meh. Επίσης, καταργεί την καρτέλα και το χωρίζει από το παράθυρο δεν λόγο. Διαχείριση εργασιών και θανάτωση καρτέλες είναι ωραία, αλλά θα καταλήξουμε σε μια shitload του chrome.exe διαδικασίες. Συνολικά φαίνεται πολύ παρόμοιο με Fx, αλλά εργάζονται παράλληλα λίγο. Είχα δοκιμής καθορίζονται μεσαίο κλικ συμπεριφορά, αλλά δεν έχω ποντίκι. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Είναι γρήγορο. Φαίνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν ενσωματωθεί ορισμένες από IE και FF. Δεν έχω βρει έναν τρόπο για να δείτε σελιδοδείκτες μου από το Google Toolbar. Δεν παίζεται με υπερβολικά. Καλή αρχή, αλλά πολύ δρόμο να διανύσουμε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι που ανεπίσημα ονομάζεται "Google Forkbomb" για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις καρτέλες και μνήμης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα είναι πριν από την οποία άρπαξαν εκτός ελάττωμα και κάθε μικρή (τα πράγματα δεν αρέσουν στον κόσμο) είχαν ανακοινωθεί. Mozilla Χρειάστηκαν χρόνια για να φτάσουμε στο σημείο όπου βρισκόμαστε τώρα με αυτό και επομένως θα είναι πιθανότατα πολύ καιρό πριν ακόμη Chrome γίνεται κοντά σε μια τελική έκδοση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι γρήγορο και αν
| |||
| |||
| Έχω ήδη το χρησιμοποιεί αρκετά πράγματα τώρα και ένα πράγμα που είναι εξαιρετικά ενοχλητικό απίστευτο είναι ότι αν κλείσει την τελευταία καρτέλα ολόκληρο το πρόγραμμα περιήγησης κλείνει, δεν είναι αυτό που θέλω και δεν είναι αυτό που περιμένουμε. Δεν αρέσει ο τρόπος που αυτή η διαφήμιση για "Web 2.0" που είναι ως επί το πλείστον έξυπνες JavaScript, κάτι browsers υποστήριξη μια χαρά. Μάλλον είναι γρήγορα γιατί είναι τόσο πολύ με τη χρήση της μνήμης; Δεν ξέρω, αλλά χθες το flash plugin φορτώθηκαν δύο φορές για το ποιο λόγο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι πραγματικά αρέσει αυτό. Στις EEEPC laptop μου είναι τέλεια και σούπερ γρήγορο, έστω και με ελάχιστη μνήμη. + Rep για το Google.
|
| |||
| |||
| Μ 'αρέσει η αδελφή μου για το φορητό υπολογιστή του, αλλά για δικό μου (ένα αργό κομμάτι χάλια) να τρέχει φρικτά. Αν και η χωριστή διαχείριση των καρτελών είναι ωραία, διότι θα κάνω από το να έχουν το όλο θέμα συντριβή. |
|
| |||
| |||
| Δεν βλέπω την αντικατάσταση Firefox 3,0 οποτεδήποτε σύντομα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Google Chrome Τελική | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 1 Οκτωβρίου 2009 18:36 |
| Chrome messed μου παράθυρα (iTouch) | Tobberian | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 17 Ιαν 2009 09:29 |
| Vista / Win 7 και Chrome | Razer | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 17 Ιαν 2009 07:59 |
| Youtube, Google Chrome | duskmon10 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 19 Δεκ. 2008 11:49 |
| Google χρώμιο | robina80 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 6 Οκτ 2008 12:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |