![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je prilično osnovnih, ali sigurno da će se promijeniti u budućnosti i ima sve osnove sada, popup blocker, phishinga i zlonamjernih programa zaštite, cookie handling, password manager .... Kao i mnogi Googleovim uslugama kao što sam sada koristiti ako ga dobiti što je blizu Firefox je sada ću se komutacija. Ali ne još ... Google krom - Preuzmite novi preglednik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada je ovaj izdao? Čuo sam od leaked turneju, ali izgleda nagle?
Loša: Drugog preglednika? Tržište je zasićeno s dvije dobre one (Opera, FX) i sipati u govno (Safari, IE, etc) Ne izgrađen blok oglas / slikovni blok izgleda Tekst zoom samo - Opera-a je mnogo bolji Opcije su vrlo ograničeni - customisation no čini se da je na raspolaganju Ne sviđa mi se izgled. Kartica ponašanje sucks. Volim način na koji to Opera. Nema tipkovnica prečac alteracija. Ctrl + T je upravo u krivu tako mnogo načina. Dobro: Izgleda ima browser koji sad ima veću površinu nego vidljiv pregledavanja Opere. Inkognito je briljantnu ideju. The bar čini se da je vrlo sličan FX's bar. Zadaća voditelj je lijepo - u stvari, većina je dev alatima Čini se da je lijepo i dobro rade dovoljno. Neutralne: Desktop prečaci - Ne mogu to učiniti već ove iako se čini da koristi favicon kao ikonu Desktopa, to je lijepo, ali meh. Također ga uklanja tab i dijeli ga s prozora bez razloga. Task manager i ubijanje karticama je lijepo, ali kraj gore sa shitload of chrome.exe procesa. Sveukupno izgleda vrlo slične FX, ali su oni koji rade u tandemu malo. Htio isprobati sredini kliknite ponašanje, ali ja nemam miša. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ovo je brz. Oni Čini se da su do sada ugraditi neki od IE i FF. Nisam pronašao način da vidite moje prečace iz Google alatne trake. Niste igrali s njom previše. Dobar je početak, ali je dug put. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svoj 'bitak nezvaniccno nazvao "Google Forkbomb" za način na koji upravlja i memorijske kartice.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| lol. Ja zapitao koliko bi se prije nego što je bitak ripped apart i svaki mali defekt (stvari koje ljudi ne vole) su najavili. Bilo je Mozilla godina do sada, gdje smo s njom tako da će vjerojatno biti dugo prije krom dobiva čak blizu konačnog release. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je brza iako
| |||
| |||
| Ive 'bio koristeći Internet prilično malo sad i jedna stvar koja je vrlo peckav izvan vjerovanje je da ukoliko se zatvori posljednji tab cijeli preglednik zatvara, to nije ono što želim, a ne što ja očekujem. JA dont 'stvarno voljeti na način da su ga za oglašavanje "web 2,0", koji je uglavnom pametne JavaScript, preglednici podržavaju nešto sasvim u redu. JA pogodak svoj 'brz jer koristi toliko memorije? Ne znam, ali jučer se učita flash plugin dva puta za koji god razlog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam stvarno sviđanje ga. Na moj laptop EeePC je savršena i super brz, čak i uz minimalne memorije. Rep + za Google.
|
| |||
| |||
| JA hatar Internet na moj laptop je sestra, ali na moje (spore komad sranje) runs to užasno. Iako zasebne upravljanje karticama s obzirom da je lijepo od mene što se sprema cijeli stvar crash. |
|
| |||
| |||
| JA dont 'vidjeti Internet zamijenivši Firefox 3,0 Anytime soon. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Google Chrome Final | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 1. listopada 2009 18:36 |
| Krom messed moje prozore (iTouch) | Tobberian | Općenito Software Chat | 1 | 17 siječanj 2009 09:29 |
| Vista / Win 7 i krom | Razer | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 17 siječanj 2009 07:59 |
| Youtube Google-krom | duskmon10 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 19. prosinac 2008 11:49 |
| Google krom | robina80 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 6. listopad 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |