![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez elég alap, de biztosan, hogy változni fog a jövőben, és az összes alapjait most, pop-up blokkoló, az adathalászat és a rosszindulatú szoftverek védelme, cookie-kezelés, jelszó menedzser .... Mivel sok a Google szolgáltatásait használja, mint én most, ha kap a közeljövőben, amit a Firefox most aztán lesz váltás. De még nem ... Google Chrome - Töltse le az új böngésző |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mikor volt ez a felszabadítani? Azt hallottam, hogy a kiszivárgott túra, de úgy tűnik, hirtelen?
Helytelen: Egy másik böngésző? A piac telített, a két jó (Opera, FX), és egy rakás szar (Safari, IE, stb) Nem épült hirdetési blokk / kép blokk látszik Csak szöveg zoom - Opera's sokkal jobb Opciók nagyon korlátozottak - nem igényekhez úgy tűnik, hogy a rendelkezésre álló Nem tetszik a megjelenés. Tab magatartás szar. Imádom, ahogy az Opera csinálja. Nem Gyorsbillentyû változtatják. Ctrl + t csak baj, ha sok szempontból. Jó: Úgy tûnik, van egy böngésző, hogy most már nagyobb területen látható a böngészés, mint az Opera. Incognito egy ragyogó ötlet. A bár úgy tűnik, hogy nagyon hasonló Fx's bar. A Feladatkezelő szép - sőt a legtöbb fejlesztési eszközökkel úgy tűnik, hogy szép és jól működik elég. Semleges: Asztali hivatkozások - Azt már nem, hogy bár úgy tűnik, hogy a Favicon, mint az asztal ikonra, akkor szép, de a MEH. Ráadásul megszünteti a lapot, és elválasztja az az ablak nem indokolt. Feladatkezelő és megölése lapok is szép, de végül egy rakás a chrome.exe folyamatokat. Összességében úgy tűnik, nagyon hasonló Fx, de már működik párhuzamosan egy kicsit. Én tesztelheti közepén kattintson viselkedés, de nincs egér. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ez gyors. Úgy tűnik, eddig elfogadtak egy IE és FF. Én nem találtam olyan módon, a megtekintéséhez a Google könyvjelzőihez az eszköztárban. Még nem játszottam vele túl sokat. Jó kezdet, de hosszú az út. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a nem hivatalos úgynevezett "Google Forkbomb" a módon kezeli a lapok és a memória.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hangosan nevet. Vajon milyen hosszú lenne, mielőtt az éppen beolvasott egymástól, és minden kis hiba (az emberek nem szeretik) nem jelentették. Ez volt a Mozilla év lehet eljutni, ahol most is így lesz hosszú idő előtt Chrome kap még közel a végső release. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A gyors bár
| |||
| |||
| Ive 'használ ez elég egy kicsit, és most egy dolog, ami nagyon bosszantó túli meggyőződés, hogy ha közel az utolsó lap az egész böngészõ bezárul, nem akarom, és nem az, amit elvár. Nem igazán tetszett, ahogy ezek a reklám, hogy a "web 2.0", amely többnyire smart JavaScript, valami böngészők támogatása csak finom. Azt hiszem, hogy gyorsan, mert olyan sok memóriát használ? Nem tudom, de tegnap ez a flash plugin loaded két alkalommal amelyik oka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én igazán kedvelik azt. Az én EeePC laptop is tökéletes és szuper gyors, sőt, minimális memóriát. + Rep a Google.
|
| |||
| |||
| Imádom a húgom a laptop, hanem az enyém (a lassú darab szar) ellentétes rettenetesen. Bár a külön kezelése lapok szép, hiszen ment meg attól, hogy az egész rendszer összeomolhat. |
|
| |||
| |||
| Nem látom, hogy a Firefox helyett 3,0 anytime soon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Google Chrome Final | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 1 | Október 1, 2009 18:36 |
| Chrome hírnök én ablakok (iTouch) | Tobberian | General Chat szoftver | 1 | 17. január 2009 09:29 |
| Vista / Win 7 és Chrome | Razer | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 17. január 2009 07:59 |
| Youtube Google Chrome | duskmon10 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 19. december 2008 11:49 |
| Google króm | robina80 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 6. október 2008 12:16 |
| Téma eszközök | |
| |