![]() |
|
| |||
| |||
| זה די בסיסי אבל זה בטח ישתנה בעתיד ויש לו את כל היסודות של עכשיו, חוסם חלונות קופצים, phishing ו malware הגנה, קוקי הטיפול, סיסמת מנהל .... כמה שירותים כמו Google אני משתמש כעת אם לקבל את זה ליד של Firefox הוא מה עכשיו אז אני יהיה המעבר. אבל עדיין לא ... Google Chrome - הורד דפדפן חדש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר היה זה שוחרר? שמעתי את leaked הסיור, אבל נראה פתאומי?
רע: דפדפן אחר? השוק הוא רווי עם שתי הטובות (אופרה FX) וכן סואר של שטויות (ספארי, קרי, וכו ') לא מובנים המודעה לחסום / תמונה לחסום נראה Zoom טקסט בלבד - של אופרה הוא הרבה יותר טוב האפשרויות הן מאוד מוגבלות - לא נראה customisation זמין אני לא אוהב את המראה. כרטיסייה התנהגות מבאס. אני אוהב את הדרך בה אופרה עושה את זה. מקשי קיצור לא שינוי. Ctrl + T היא פשוט לא בסדר בכל כך הרבה דרכים. טוב: נראה כאילו יש בדפדפן כי עכשיו יש גדול יותר מאשר באזור גלוי הגלישה אופרה. בעלום הוא רעיון מבריק. הבר נראה מאוד דומה FX של בר. את מנהל המשימות הוא נחמד - למעשה רוב התפתחות כלי נראה יפה ועבודה מספיק טוב. אדיש: קיצור שולחן עבודה - אני כבר יכול לעשות את זה גם אם זה נראה כמו להשתמש favicon של שולחן העבודה סמל, זה נחמד, אבל meh. כמו כן, הוא מסיר את הכרטיסייה מפריד אותו לחלון בלי שום סיבה. מנהל המשימות ו נהרגו הכרטיסיות הוא נחמד, אבל בסופו של דבר עם shitload של chrome.exe תהליכים. בסך הכל נראה מאוד דומה FX, אבל הם כבר עובדים על זה אחר זה קצת. תן לי בבקשה לבדוק את לחץ התנהגות באמצע, אבל אין לי עכבר. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| זה מהיר. הם נראים כל כך הרבה כדי שיהיה Incorporated מסוימים של IE ו FF. אני עדיין לא מצאו דרך כדי להציג את הסימניות של Google מסרגל הכלים. עוד לא שיחקתי עם זה יותר מדי. התחלה טובה, אבל דרך ארוכה ללכת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה עתה unofficially termed "גוגל Forkbomb" על הדרך בה מנהלת כרטיסיות וזיכרון.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם. אני תוהה כמה זמן זה יהיה לפני שזה עתה ripped חוץ וכל פגם קטן (דברים שאנשים לא אוהבים) הודיעה היו. Mozilla זה לקח שנים להגיע למקום שבו אנו נמצאים כעת עם זה כל כך סביר להניח שזה יהיה הרבה זמן לפני Chrome מקבל אפילו קרוב של הגרסה הסופית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למרות זאת הוא מהיר
| |||
| |||
| אני כבר משתמש בה די קצת עכשיו ואחד דבר זה מאוד מרגיז מעבר האמונה היא שאם אתה סוגר את הכרטיסייה האחרונה של הדפדפן כולו נסגר, זה לא מה שאני רוצה וזה לא מה שאני מצפה. אני לא ממש אוהב את הדרך בה הם הפרסום של "Web 2.0", שהיא בעיקר חכם JavaScript, משהו הדפדפנים תומכים בסדר גמור. אני מניח שזה מהיר כי הוא משתמש כל כך הרבה זיכרון? אני לא יודע, אבל אתמול זה טעון את Flash plugin פעמיים על פי הטעם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני באמת טעם את זה. ביום EeePC הנייד שלי הוא מושלם ואת סופר מהר, אפילו עם זיכרון מינימלי. + נציג של גוגל.
|
| |||
| |||
| אני אוהב את זה על הנייד של אחותי, אבל על שלי (איטית חתיכת חלאות) פועל horribly. למרות ניהול נפרד של הכרטיסיות הוא נחמד שכן הוא חוסך ממני את כל העניין שיש לקרוס. |
|
| |||
| |||
| אני לא רואה את זה בכל עת להחליף את Firefox 3.0 בקרוב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Google Chrome סופי | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 1 אוקטובר 2009 18:36 |
| Chrome messed שלי Windows (iTouch) | Tobberian | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -17 ינואר 2009 09:29 |
| Vista / Win 7 ו Chrome | Razer | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 6 | -17 ינואר 2009 07:59 |
| YouTube-Google Chrome | duskmon10 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 19th דצמבר 2008 11:49 |
| Google chrome | robina80 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 6 אוקטובר 2008 12:16 |
| שרשרת כלים | |
| |