![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai gana paprastas, bet tikrai, kad keisis ateityje ir visi basics dabar iššokančių langų blokavimą, submeniu ir apsaugą nuo kenkėjiškų programų, slapukas tvarkymas, slaptažodžių valdytojas .... Kaip daug Google paslaugų, kaip aš naudoju dabar, jei ji gauti yra šalia, kas "Firefox dabar ten būsiu perjungimas. Bet dar ... Google Chrome - Atsisiųsti naują naršyklės |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai buvo išleista ši? Aš girdėjau apie nutekėjo kelionė, bet atrodo, staiga?
Netinkamas: Kitą naršyklę? Rinka yra prisotinta su dviem gerų (Opera, Fx) ir šūdas Heap (Safari, IE, ir tt) Nr pastatytas reklaminis blokas / vaizdo blokas atrodo Tekstas Zoom tik - Opera yra daug geriau Galimybės yra labai ribotos - Nr pritaikymas atrodo, kad galima rasti Nemėgstu išvaizdą. Skirtuke elgesys sucks. Myliu būdu Operos ji. Nr klaviatūrą keisti. Ctrl + T yra tik neteisinga tiek daug būdų. Tinkamas: Looks like there's naršyklę, kuri dabar yra didesnis matomas naršymo srityje nei Opera. Incognito yra puiki idėja. Bar atrodo labai panašūs į Fx's Bar. Task Manager yra gražus - juk daugumą dev įrankiai atrodo gražūs ir darbo pakankamai gerai. Neutrali: Desktop Shortcuts - Aš jau galite padaryti, kad nors tai atrodo, kad naudoti kaip piktogramą darbalaukyje, it's nice, bet meh. Taip pat jis pašalina skirtuką ir atskiria ją nuo be priežasties langą. Task Manager ir žudymo skirtukų yra gražus, bet galų gale su chrome.exe procesų shitload. Apskritai, atrodo labai panašūs į Fx, tačiau jie dirbo kartu truputį. Norėčiau išbandyti viduryje spustelėkite elgesį, bet aš ne pelė. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Greitas. Jie, atrodo, iki šiol įtrauktas kai IE ir FF. Turiu nerastas būdas peržiūrėti savo žymių Google įrankių juosta. Ne grojo su juo per daug. Gera pradžia, tačiau reikia nueiti ilgą kelią. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis yra neoficialiai vadinamą "Google" Forkbomb "už tai, kaip ji valdo ir atminties korteles.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis. Man net įdomu, kaip ilgai jis bus iki ji buvo kankina vienas nuo kito ir kas nedaug defektų (kas žmonėms nepatinka), buvo paskelbta. Prireikė Mozilla metus gauti, kur mes esame dabar, todėl tai tikriausiai bus daug laiko, kol Chrome pasireiškia net arti galutinę versiją. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai greitas, nors
| |||
| |||
| Aš naudoju jį gana truputį dabar ir vienas dalykas, kad yra labai erzina ne tik tikėjimas, kad jei uždarysite paskutinis skirtukas visa naršyklė užsidaro, tai ne ką aš noriu ir tai ne tai, ko tikiuosi. I don't really like, kaip jie reklamos jį "Web 2.0", kuri yra daugiausia Smart JavaScript, kažkas naršyklėse just fine. Manau, tai greitai, nes ji naudoja tiek atminties? Nežinau, bet vakar jis pakrautas Flash plugin du kartus priklausomai nuo priežasties. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tikrai mylėti jį. Mano EeePC nešiojamas ji nėra tobula ir super greitas, net ir su mažiausia atminties. + Rep Google.
|
| |||
| |||
| I love it mano sesuo, nešiojamojo kompiuterio, bet mano (lėtas gabalas šūdas) jis veikia siaubingai. Nors atskirų valdymo skirtukų yra gražus, nes ji saugo mane nuo atsižvelgdamas visa tai nepavyko. |
|
| |||
| |||
| I don't see it keičiantis Firefox 3.0 artimiausiu metu. |