![]() |
|
| |||
| |||
| Tas ir diezgan vienkārši, bet protams, ka mainīsies nākotnē, un ir visi pamati tagad, uznirstošo logu bloķētājs, pikšķerēšanas un ļaunprātīgas programmatūras aizsardzības cookie apstrādes, password manager .... Tā kā daudzi Google pakalpojumiem, kā izmantot tagad, ja to iegūt ir gandrīz kas Firefox ir tagad tad es būs maiņu. Bet vēl ... Google Chrome - Lejupielādēt jaunu pārlūkprogrammu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad tas atbrīvo? Es dzirdēju par noplūda ceļojumu, bet šķiet, ka pēkšņi?
Slikti: Citu pārlūkprogrammu? Tirgus ir piesātināts ar divām labu operatoriem (Opera, Fx) un kaudze crap (Safari, IE, utt) Nav uzcelta reklāmas bloku / image bloks šķiet Teksts zoom tikai - operas ir daudz labāk Iespējas ir ļoti ierobežotas - nav pielāgošanu, šķiet, ir pieejams Man nepatīk izskats. Tab uzvedība sucks. Man patīk kā Opera darīts. Nav klaviatūras īsinājumtaustiņu izmaiņas. Ctrl + t ir tikai nepareizi tik daudzos veidos. Labi: Izskatās, ka ir pārlūks, kas tagad ir lielāka redzams pārlūkošanas platību, nekā Opera. Inkognito ir lieliska ideja. Bārs, šķiet, ir ļoti līdzīgi Fx's bar. Uzdevumu menedžeris ir jauka - faktiski lielākā daļa dev rīku šķiet jauka un darbojas pietiekami labi. Neitrāls: Desktop īsceļi - es jau tagad var darīt, lai gan tas šķiet izmantot favicon kā darbvirsmas ikonas, tas ir jauki, bet meh. Tāpat noņem tab un atdala to no loga bez iemesla. Uzdevumu menedžeris un nonāvēšanas tabs ir jauka, bet galu galā ar shitload par chrome.exe procesus. Kopumā šķiet ļoti līdzīgs Fx, bet viņi ir strādājuši kopā mazliet. Es gribētu izmēģināt vidus uz uzvedību, bet man nav peli. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Tas ir ātrs. Tie, šķiet, līdz šim ir iekļauti daži no IE un FF. Es neesmu atradis veidu, kā apskatīt Google grāmatzīmes no rīkjoslas. Nav rīkojušies ar to pārāk daudz. Labs sākums, bet gan tāls ceļš ejams. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir neoficiāli saukts par "Google Forkbomb" par veidu, kā tā pārvalda cilnēm un atmiņu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| lols. Es prātoju, cik ilgi tas būtu pirms tam tika ripped intervālu un katru mazliet plaisāt (lietas, cilvēki nepatīk) tika paziņoti. Pagāja Mozilla gadiem nokļūt tur, kur mēs tagad ar to, lai tas iespējams, ilgs laiks, pirms Chrome izpaužas pat tuvu final release. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir ātrs bet
| |||
| |||
| Esmu jau lieto diezgan mazliet tagad un viena lieta, ka ir ārkārtīgi kaitinošas aiz ticības, ka, ja, aizverot pēdējo cilni visa pārlūka aizveras, tas nav tas, ko es gribu un tas nav tas, ko es sagaidu. Man tiešām patīk, kā tās reklamējat to "Web 2.0", kas ir galvenokārt smart JavaScript, kaut pārlūki atbalsta tikai naudas sodu. Es domāju, tas ir ātri, jo tā izmanto tik daudz atmiņu? Es nezinu, bet vakar to ielādes Flash plugin divas reizes atkarībā no iemesla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu patiešām patika tā. Par manu EeePC klēpjdators ir ideāls un super ātri, pat ar minimālu atmiņu. + Rep Google.
|
| |||
| |||
| I love to manas māsas portatīvo datoru, bet mans (lēns gabals crap) tā darbojas briesmīgi. Lai gan atsevišķas vadības tabs ir jauki, jo tas taupa mani no kurām viss crash. |
|
| |||
| |||
| Es neredzu to aizstāt Firefox 3.0 jebkurā tuvākajā laikā. |
![]() |
|
| Bookmarks |