![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jest to dość podstawowe, ale z pewnością, że będą zmiany w przyszłości i ma wszystkie podstawowe się wyskakujących okienek, wiadomości typu phishing oraz złośliwego oprogramowania ochronę, obsługę plików cookie, haseł menedżera .... W wielu usług Google, jak mogę używać się go uzyskać, jeśli w pobliżu jest teraz to, co Firefox następnie będę przełączania. Ale jeszcze nie ... Google Chrome - pobierz nową przeglądarkę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedy tego zwolnione? Słyszałem o wyciekły zwiedzanie, ale wydaje się nagłe?
Źle: Innej przeglądarki? Rynek jest nasycony dwa z nich (Opera, Fx) i sterty z crap (Safari, IE, itd.) Nr zbudowany w bloku reklam / obraz bloku wydaje się Tekst zoom tylko - Opery jest dużo lepiej Opcje są bardzo ograniczone - nie wydaje się być dopasowanie dostępnych I don't like the look. Zakładka zachowań sucks. Uwielbiam sposób, Opera nie. Nr skrótu klawiszowego zmian. Ctrl + t jest po prostu złe w tak wiele sposobów. Dobra: Wygląda na to, że przeglądarka ma teraz większy obszar niż widoczne przeglądania Opera. Incognito jest świetny pomysł. Bar wydaje się być bardzo podobne do Fx's Bar. Zadaniem menedżera jest ładne - w rzeczywistości większość z dev narzędzia wydaje się być miły i pracy wystarczająco dobrze. Neutralne: Desktop skróty - Nie mogę już tego robić, że chociaż wydaje się, aby korzystać z favicon jako ikony na pulpicie, jest dobre, ale meh. Ponadto usuwa kartę i oddziela go od okna bez podania przyczyny. Menedżer zadań i zabijania karty jest ładne, ale kończy się z shitload z chrome.exe procesów. Ogólnie wydaje się bardzo podobny do Fx, ale pracuje w tandemie trochę. I'd przetestować środku kliknij zachowanie, ale nie mam myszy. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Jest szybki. Oni zdają się do tej pory włączone niektóre z IE i FF. I nie znaleziono sposób, aby moje zakładki z paska narzędzi. Nie zagrał z nim zbyt wiele. Dobry początek, ale długa droga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest nieoficjalnie nazywane "Google Forkbomb" do sposobu zarządzania i karty pamięci.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| lol. I zastanawiał się, jak długo będzie się przed nim był zgrywanie siebie i co nieco usterkę (co nie lubią) zostały ogłoszone. Minęło Mozilla roku, aby dostać się do, gdzie teraz jesteśmy z nim tak to będzie prawdopodobnie na długo przed Chrome dostaje nawet bliski ostatecznej wersji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest szybki choć
| |||
| |||
| Używam go sporo, a teraz jednej rzeczy, która jest niezwykle uciążliwe nie do uwierzenia jest to, że po zamknięciu ostatniej karcie całej przeglądarki zamyka, to nie to, co chcę, a nie to, co się spodziewać. I don't really like sposób są to reklamy dla "web 2.0", który jest w większości inteligentnych JavaScript, coś przeglądarek wsparcia dobrze. Myślę, że szybko, ponieważ jest za pomocą tak dużo pamięci? Nie wiem, ale wczoraj to załadowane wtyczki flash dwa razy za co powodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm really to sympatię. Na moim laptopie EeePC jest doskonałe i super szybki, nawet przy minimalnym pamięci. + Rep dla Google.
|
| |||
| |||
| Kocham go na laptopie mojej siostry, ale w kopalni (powolny kawałek gówna) prowadzi potwornie. Chociaż oddzielne zarządzanie zakładkami jest miły, gdyż oszczędza mnie od wszystkiego o awarii. |
|
| |||
| |||
| Nie widzę go zastępująca Firefox 3.0 anytime soon. |
![]() |
|
| Zakładki |