![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Este destul de bază, dar sigur că se va schimba în viitor şi are toate caracteristicile de baza acum, pop-up blocker, phishing şi malware-ului de protecţie, cookie-ul de manipulare, parola de administrator de .... Cât mai multe servicii Google ca sa folosesc acum, dacă-l lua de langa ce Firefox este acum, atunci eu voi fi de comutaţie. Dar nu a fost încă ... Google Chrome - Descărcaţi un nou browser |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atunci când acest lucru a fost lansat? Am auzit de la scurgeri de turneu, dar pare brusc?
Bad: Un alt browser? Piaţa este saturată cu două bune (Opera, Fx) şi o mulţime de prostii (Safari, IE, etc) Nu, construit in bloc de anunţuri / imaginea de bloc se pare Text zoom numai - Opera lui este cu mult mai bine Opţiunile sunt foarte limitate - personalizare nu pare să fie la dispoziţia Nu-mi place aspectul. Tab comportament de cacat. Îmi place modul în care Opera nu-i asa. Nici o modificare de comenzi rapide tastatură. Ctrl + T este greşit doar în foarte multe puncte de vedere. Bun: Se pare ca nu este un browser care are acum un număr mai mare de navigare zona vizibilă decât Opera. Incognito este o idee stralucita. Barul pare a fi foarte asemănătoare cu Fx de bar. Manager de activităţi este frumos - de fapt, cea mai mare parte a dev instrumente par a fi frumos şi de lucru suficient de bine. Neutre din punct de vedere: Spaţiul de lucru rapide - Nu pot face deja că, deşi acest lucru pare a utiliza favicon ca pictograma de pe desktop, e frumos, dar meh. De asemenea, el scoate la tab-ul şi îl separă de la fereastra pentru nici un motiv. Task Manager şi uciderea file este frumos, dar tu termina cu un shitload de chrome.exe procese. În total, pare a fi foarte asemănătoare cu Fx, dar acestea au fost de lucru, în tandem un pic. Aş testa mijlocul clicaţi comportament, dar nu am nici mouse-ului. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Este rapid. Acestea par a fi atât de departe incluse unele dintre IE si FF. Eu nu am găsit o cale de a-mi vizualiza marcajele Google la bara de instrumente. Nu s-au jucat cu el prea mult. Început bun, dar un drum lung de parcurs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este fiind neoficial numit "Google Forkbomb" pentru modul în care gestionează şi file de memorie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hohot de râs. Mă întrebam cât de mult ar fi ce a fost înainte de a fi rupte în afară şi la fiecare mic defect (lucruri oamenii nu le place) au fost anunţate. A fost nevoie de Mozilla de ani pentru a ajunge la care ne aflăm acum, cu atât va fi probabil cu mult timp înainte de Chrome este chiar aproape de o versiune finală. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este rapid, deşi
| |||
| |||
| Am fost destul de acesta, folosind un pic de acum şi un lucru care este extrem de enervant dincolo de convingerea că, dacă este aproape de ultima fila tot browser-ul se inchide, nu este ceea ce vreau şi nu este ceea ce mă aştept. Nu-mi place foarte mult de felul în care acestea sunt de publicitate pentru "Web 2.0", care este cea mai mare parte inteligent JavaScript, ceva browsere suport bine. Cred că este rapid, pentru că este atât de mult, folosind memorie? Nu ştiu, dar de ieri este încărcat de flash plugin de două ori pentru oricare motiv. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt cu adevărat gust-o. Pe laptop-ul meu EeePC este perfect si super rapid, chiar şi cu minimum de memorie. + Rep pentru Google.
|
| |||
| |||
| Îmi place de pe sora mea de laptop, dar pe a mea (o incetinire bucată de rahat) ruleaza oribil. Desi separate de gestionare a file este frumos, deoarece acesta salvează-mă de a avea totul de avarie. |
|
| |||
| |||
| Eu nu-l vezi de înlocuire a Firefox 3.0 oricând în curând. |
![]() |
|
| Marcaje |