![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je docela základné, ale iste, že sa bude meniť v budúcnosti, a má všetky základné hneď, popup blocker, phishing a malware ochrana, cookie manipulácia, správca hesiel .... Rovnako ako mnoho služieb Google, ako som teraz použiť v prípade, že dostanete to, čo u Firefoxu je v súčasnej dobe potom budem prepínanie. Ale ešte ... Google Chrome - Stiahnite si nový prehliadač |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď bol tento uvoľní? Počul som, že unikli z turné, ale zdá náhle?
Bad: Inom prehliadači? Trh je nasýtený dvoch dobrých manažérov (Opera, Fx) a hromadu svinstvo (Safari, IE, atď) Nie postavený v reklamnej blok / obraz bloku sa zdá Text zoom len - Opera to je oveľa lepšie Možnosti sú veľmi obmedzené - bez prispôsobenia sa zdá byť k dispozícii Nechcem like vzhľad. Tab správania naštve. Miluju spôsob Opera to robí. Žiadna zmena klávesové skratky. Ctrl + T je rovnako zlý v mnohých spôsoby. Dobré: Vyzerá to, že existuje prehliadač, ktorý má teraz k dispozícii väčší priestor ako viditeľné prehliadania Opera. Incognito je skvelý nápad. V bare sa zdá byť veľmi podobná Fx je bar. Úlohou manažéra je hezké - v skutočnosti väčšina z dev náradie Zdá sa, že pekné a pracuje dobre. Neutrálny: Desktop skratky - môžem robiť, že keď už, že je to použiť ako favicon ploche ikonu, je to pekné, ale meh. Tiež sa odstraňujú kartu a oddeľuje sa od okna pre žiadny dôvod. Správca úloh a zabíjaniu kartách je pekné, ale nakoniec sa mraky chrome.exe procesy. Celkovo sa zdá byť veľmi podobná Fx, ale pracuje v tandemu trochu. I'd test v polovici kliknite správania, ale nemám na myši. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Je to rýchle. Zdá sa zatiaľ zapracované niektoré z IE a FF. Nenašiel som spôsob, ako zobraziť mojej Google záložky z panela nástrojov. Zatiaľ hral s ním moc. Dobrý začiatok, ale dlhá cesta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to bol neoficiálne nazýva "Google Forkbomb" za to, akým spôsobom ju riadi kartách a pamäť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| válet sa. I divili sa, ako dlho to bude skôr, ako bol roztrhané od seba a každá malá chyba (to ľudí nemajú radi) boli vyhlásení. Trvalo Mozilla rokov sa dostať na miesto, kde sme teraz s ním, takže budú pravdepodobne veľmi dlho, než sa dostane aj Chrome blízkosti konečnej verzii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je rýchly aj keď
| |||
| |||
| Bol som pomocou úplne trochu teraz a jednu vec, že je nesmierne otravný mimo presvedčenie je, že ak ste blízko poslednej záložke celý prehliadač zavrie, nie je to, čo chcem a je to, čo očakávam. Nemám rád spôsob, akým sú reklamy na "web 2.0", ktorý je väčšinou chytrých JavaScript, niečo prehliadacov podporu v pohodě. Myslím, že je to rýchlo, pretože je pomocou toľko pamäte? Neviem, ale včera to nahraje na flash plugin dvakrát za toho dôvodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem to naozaj páči. Na mojom notebooku EeePC je perfektné a super rýchla, dokonca s minimálnou pamäť. + Zástupca pre Google.
|
| |||
| |||
| Páči sa mi na mojej sestry laptop, ale na moju osobu (pomalý kus svinstvo) beží strašně. Hoci sa samostatnú správu záložiek je pekné, pretože mi ušetrí mať všetko zrúti. |
|
| |||
| |||
| Nevidím ju nahradil Firefox 3.0 v blízkej dobe. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Google Chrome Konečná | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 1. októbra 2009 18:36 |
| Chrome zmatený mojich okien (iTouch) | Tobberian | Všeobecné Software Chat | 1 | 17. januára 2009 09:29 |
| Vista / Win 7 a Chrome | Razer | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 17. januára 2009 07:59 |
| Youtube-Google Chrome | duskmon10 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 19. december 2008 11:49 |
| Google chrome | robina80 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 6. októbra 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |