![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| То је прилично основних, али сигурно да ће се променити у будућности и има све основе сада, попуп блокера, Пхисхинг и злонамерних програма заштите, цоокие Хандлинг, пассуорд манагер .... Као и многи Гоогле услугама као што сам сада користити ако га добити што је близу Фирефокс је сада ћу се комутација. Али не још ... Гоогле хрома - Преузмите нови прегледач |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када је овај издао? Чуо сам од леакед турнеју, али изгледа нагле?
Лоша: Другог прегледача? Тржиште је засићено са две добре оне (Опера, ФКС) и сипати у говно (Сафари, ИЕ, етц) Не изграђен блок оглас / имиџ блок изгледа Текст зоом само - Опера-а је много бољи Опције су веома ограничени - цустомисатион но чини се да је на располагању Не свиђа ми се формат. Картица понашање суцкс. Волим начин на који то Опера. Нема тастатура пречицу алтерација. Цтрл + Т је управо у криву тако много начина. Добро: Изгледа има броусер који сад има већу површину него видљив претраживања Опере. Инкогнито је брилијантна идеју. Тхе бар чини се да је врло сличан ФКС'с бар. Задатак водитељ је лијепо - у ствари, већина је Дев алаткама Чини се да је лепо и добро раде довољно. Неутралне: Десктоп пречице - Не могу то урадити већ ове иако се чини да користи фавицон као икону Десктоп, то је лепо, али мех. Такође га уклања таб и дели га са прозора без разлога. Таск манагер и убијање картицама је лепо, али крај горе са схитлоад оф цхроме.ексе процеса. Свеукупно изгледа врло сличне ФКС, али су они који раде у тандему мало. Хтео испробате средини кликните понашање, али ја немам миша. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Ово је брз. Они Чини се да су до сада уградити неки од ИЕ и ФФ. Нисам пронашао начин да видите моје пречице из Гоогле траке са алаткама. Нисте играли са њом превише. Добар је почетак, али је дуг пут. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Своју 'буде незваниццно назвао "Гоогле Форкбомб" за начин на који управља и меморијске картице.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| лол. Ја запитао колико би се пре него што је буде риппед апарт и сваки мали дефект (ствари које људи не воле) су најавили. Било је Мозилла година до сада, где смо са њом тако да ће вероватно бити дуго пре хрома добија чак близу коначног релеасе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је брза иако
| |||
| |||
| Иве 'био помоћу то прилично мало сад и једна ствар која је врло узнемирујући ван веровање је да уколико се затвори последњи таб цео прегледач затвара, то није оно што желим, а не шта ја очекујем. ЈА донт 'стварно сличан за на начин да су га за рекламирање "веб 2,0", који је углавном паметне ЈаваСцрипт, прегледачи подржавају нешто сасвим у реду. ЈА погодак своју 'брз јер користи толико меморије? Не знам, али јуче се учита фласх плугин два пута за који год разлог. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам стварно свиђање га. На мој лаптоп ееепц је савршена и супер брз, чак и уз минималне меморије. Реп + за Гоогле.
|
| |||
| |||
| ЈА љубав то на мој лаптоп је сестра, али на моје (споре комад срање) рунс то ужасно. Иако засебне управљање картицама с обзиром да је лепо од мене што се спрема цео ствар црасх. |
|
| |||
| |||
| ЈА донт 'видјети то замијенивши Фирефокс 3,0 анытиме соон. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цхроме Финале | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 1. Окт 2009 18:36 |
| Хрома мессед моје прозоре (иТоуцх) | Тоббериан | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 17 јануар 2009 09:29 |
| Виста / Уин 7 и хрома | Разер | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 6 | 17 јануар 2009 07:59 |
| Ыоутубе Гоогле-хрома | дускмон10 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 19 децембар 2008 11:49 |
| Гоогле хрома | робина80 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 6 октобар 2008 12:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |