![]() |
|
| |||
| |||
| Çok basit ama kesinlikle bu gelecekte değişecek ve artık, pop-up engelleyici, phishing ve kötü amaçlı yazılım koruması, çerez tutarken, şifre yöneticisi .... tüm temelleri vardır Gibi pek çok Google hizmetine olarak Şimdi eğer elde Firefox şimdi sonra geçiş olacak ne yakın eder. Ama henüz değil ... Google Chrome - Yeni bir tarayıcı indirin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu serbest bırakıldı? Ben kaçak tur, ama ani gibi duydun mu?
Kötü: Başka bir tarayıcı? Pazar iki iyi (Opera, Fx) ve berbat bir yığın (Safari, IE, vb) ile doymuş bir Reklam blok inşa / resim engel görünüyor Sadece metin Zoom - Opera'nın çok iyidir Seçenek çok sınırlıdır - hiçbir kişiselleştirme gibi olması Ben görünümünü sevmiyorum. Sekme davranışları çok kötü. Opera bunu bu şekilde seviyorum. Hayır klavye kısayolunu değiştirme. Ctrl + T sadece bu yüzden pek çok yanlış. İyi: Gibi bu artık Opera daha fazla görünür tarama alan bir tarayıcınızın görünüyor. Kılık parlak bir fikir. The bar çok Fx's bar benzer gibi görünüyor. Görev yöneticisi nice - in fact dev araçlarının çoğu gibi olmak güzel ve iyi çalışıyor. Tarafsız: Masaüstü kısayolları - Ben de bu gibi bir masaüstü simgesi olarak favikon kullanmak için, bu güzel ama meh yapabilirsiniz. Ayrıca sekme kaldırır ve hiçbir nedenle pencere ayıran. Görev yöneticisi ve öldürülmesi Sekmelerin güzel, ancak en fazla chrome.exe süreçlerinin bir shitload son. Genel çok Fx gibi görünüyor, ancak iki kişilik bisiklet biraz olarak çalışıyor. Ben orta tıklayın davranış test ediyorum, ama herhangi bir fare var. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Daha hızlı. Onlar bugüne kadar bazı IE ve FF ve dahil olmalısınız. Ben araç çubuğundan Google favori görmek için bir yol bulmuş değil. Ile çok fazla oynayan yok. Başlar, ama gitmek için çok iyi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu unofficially "vadeli olarak Google Forkbomb" bu sekmeler ve hafıza yöneten yolu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| çok komik. Daha önce bu appart ve yırtık olmak olduğunu her küçük kusur (insanları sevmem şeyler) açıklandığında ne kadar olacağını merak. Bu Mozilla yıl nerede şimdi ile muhtemelen uzun bir süre önce Krom bile son sürümü yakın alır will be almak için aldı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu hızlı olsa
| |||
| |||
| Şimdi bu son derece inanılmaz can sıkıcı bir şey biraz kullanmadan oldum eğer son sekmesini kapatır tüm tarayıcı yakın olduğundan, ne istiyor ve ne bekliyoruz değil değil. I don't gerçekten de daha çok akıllı JavaScript şey tarayıcılar olduğunu "web 2.0" için reklam şeklini gibi ince destek. Çünkü çok fazla bellek kullanan ben hızlı tahmin? Ama dün bunu hangi nedenle iki kez flash eklentisi yüklü bilmiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten ilgi var. Az bellek bile ile mükemmel ve hızlı süper benim EeePC dizüstü Açık. + Rep Google.
|
| |||
| |||
| Kız kardeşim's laptopunda, onu seviyorum ama bok benim (yavaş parçasına) bu horribly çalışır. Çünkü herşeyi kazasında kalmadan Bana kaydeder Though sekmelerin ayrı yönetim güzel. |
|
| |||
| |||
| Ben her zaman en kısa sürede Firefox 3,0 yerine görmüyorum. |
![]() |
|
| Bookmarks |