![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це досить просто, але, безумовно, щось зміниться в майбутньому, і володіє всіма основами зараз, блокування спливаючих вікон, фішинг і захист від шкідливого ПЗ, Cookie обробці, менеджер паролів .... Як багатьох служб Google, як я зараз, якщо використовувати її отримати поблизу що Firefox тепер я тоді перемикання. Але не зараз ... Google Chrome - Завантажити новий браузер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли це було випущено? Я чув про витік турі, але, здається раптовим?
Погано: Інший браузер? Ринок насичений два гарних (Opera, Fx) і купа лайна (Safari, IE, і т.д.) Ні вбудованого в рекламний блок / зображення блоку здається Text Zoom тільки - в Opera набагато краще Опції дуже обмежені - ні налаштування, здається, є Я не люблю дивитися. Вкладка поведінка Сакс. Мені подобається, як опера це робить. Ніякі зміни клавіші. Ctrl + T, це просто неправильна у багатьох відношеннях. Добре: Схоже, є браузер, який тепер має велику видиму область перегляду, ніж опера. Incognito це прекрасна ідея. Бар, здається, дуже схожі на барі FX. Диспетчер завдань Nice - насправді більшість із засобу розробки, як видається, красиво і працює досить добре. Нейтральна: Ярлики на робочому столі - я вже можу робити, що, хоча це, здається, використовують як значок на робочому столі, це добре, але МТТ. Також він видаляє вкладку і відокремлює її від вікна, без будь-якої причини. Диспетчер завдань і вбивство таблеток це добре, але в підсумку ви отримаєте з хуя chrome.exe процесів. Порожнина тіла здається дуже схожою на Fx, але вони працюють в тандемі небагато. Я б перевірити поведінку середньої кнопки, але в мене немає миші. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Це швидко. Вони, здається, до цих пір були включені деякі з IE і FF. Я не знайшов способу перегляду моїх закладок з Google Toolbar. Ніколи не грав з нею занадто багато. Гарний початок, але довгий шлях. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цей час неофіційну назву "Google Forkbomb" за те, як він управляє таблеток і пам'яті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха. Я дивувався, як довго він буде представлений в даний час, роз'єднаної і кожен маленький недолік (речі людям не подобається) були оголошені. Він прийняв Mozilla років, щоб отримати туди, де ми зараз з нею так, буде, ймовірно, задовго до Chrome отримує навіть близько до фінальної версії. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це швидко, хоча
| |||
| |||
| Я використовую це зовсім небагато, і тепер єдине, що вкрай дратує за переконання в тому, що, якщо ви закриєте останню вкладку весь браузер закривається, це не те, що я хочу, і це не те, що я думаю. Мені не дуже подобається, як вони це реклама для "Web 2.0", яка в основному Smart JavaScript, то браузери підтримують лише штрафом. Думаю, це швидко, тому що вона використовує так багато пам'яті? Я не знаю, але вчора вона завантажена флеш-плагін в два рази з яких причин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я дійсно його душі. На моєму ноутбуці EeePC вона досконала і супер швидко, навіть з мінімальною пам'яттю. + Rep для Google.
|
| |||
| |||
| Я люблю його на ноутбуці моєї сестри, а на шахтах (повільний шматок лайна) вона працює жахливо. Хоча окреме управління вкладками приємно, оскільки вона позбавляє мене від необхідності всі аварії річ. |
|
| |||
| |||
| Я не бачу його заміну Firefox 3.0 найближчим часом. |