menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Pomoc! Firefox nereaguje!

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default Pomoc! Firefox nereaguje!

Dokonce i od poslední noc mého firefox nereaguje, když jsem se jednoho nebo více oken otevřeno.
Buď jeden z nich se zastaví v pohybu a freezed.
Musel jsem se násilím a ukončete jej, a spusťte jej znovu.
Myslel jsem, že tam nic společného s sledování těchto filmů online.
Nebo co do činění s verzí 3.0.6 mám nainstalovány.
Mám Vista 32-bit myslím, že není příliš jistý, protože vím, nic o počítači.
Přečetl jsem několik míst tady a začít moje F-Secure online scan a 4 nalezených infikovaných souborů, ale jsou hned vyčištěny.
Také jsem se pokusil o "del cookie" způsobem uvedeným v prohlížeči Mozilla Firefox, ale stále mrzne ...

Mohl by někdo prosím pomozte .... : modlit:
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Laptop připojeného monitoru Ne Reakce jp144 Obecné Hardware Chat 2 25.července 2009 08:30
Firefox nereaguje! arašídy Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 11. června 2009 19:12
Problém s počítačem nereaguje antbann Virus, spyware a bezpečnost 1 11. listopadu 2008 16:37
Explorer neodpovídá-Help. . Spunked Virus, spyware a bezpečnost 5 3. října 2008 11:53
Vista 64 - explorer neodpovídá Jdouglas Operační systémy Windows 12 1. ledna 2008 08:21
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.