![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dokonce i od poslední noc mého firefox nereaguje, když jsem se jednoho nebo více oken otevřeno. Buď jeden z nich se zastaví v pohybu a freezed. Musel jsem se násilím a ukončete jej, a spusťte jej znovu. Myslel jsem, že tam nic společného s sledování těchto filmů online. Nebo co do činění s verzí 3.0.6 mám nainstalovány. Mám Vista 32-bit myslím, že není příliš jistý, protože vím, nic o počítači. Přečetl jsem několik míst tady a začít moje F-Secure online scan a 4 nalezených infikovaných souborů, ale jsou hned vyčištěny. Také jsem se pokusil o "del cookie" způsobem uvedeným v prohlížeči Mozilla Firefox, ale stále mrzne ... Mohl by někdo prosím pomozte .... : modlit: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop připojeného monitoru Ne Reakce | jp144 | Obecné Hardware Chat | 2 | 25.července 2009 08:30 |
| Firefox nereaguje! | arašídy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 11. června 2009 19:12 |
| Problém s počítačem nereaguje | antbann | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 11. listopadu 2008 16:37 |
| Explorer neodpovídá-Help. . | Spunked | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 3. října 2008 11:53 |
| Vista 64 - explorer neodpovídá | Jdouglas | Operační systémy Windows | 12 | 1. ledna 2008 08:21 |
| Thread Nástroje | |
| |