μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Βοήθεια! Firefox δεν ανταποκρίνεται!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 08:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια! Firefox δεν ανταποκρίνεται!

Ακόμη, δεδομένου ότι χθες το βράδυ μου firefox δεν ανταποκρίνεται όταν έχω ένα ή περισσότερα παράθυρα ανοίγονται.
Κάθε ένας από αυτούς θα σταματήσουν να κυκλοφορούν και freezed.
Θα έπρεπε να ισχύει και να κλείσουμε αυτό προβλέπεται και επανεκκινήστε ξανά.
Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποια σχέση με εκείνα που παρακολουθούν ταινίες online.
Ή τίποτα να κάνει με την έκδοση 3.0.6 έχω εγκατεστημένο.
Έχω Vista 32-bit, δεν το πιστεύω και εγώ σίγουρος, δεδομένου ότι δεν ξέρω τίποτα υπολογιστή.
Έχω διαβάσει σε μερικές θέσεις μου εδώ και να αρχίσετε F-Secure online scan και 4 βρέθηκαν μολυσμένα αρχεία, αλλά είναι καθαρίζονται τώρα.
Επίσης, προσπάθησε το "del cookie" τρόπο που προβλέπει το Mozilla Firefox, αλλά εξακολουθεί να παγώνει ...

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ .... : προσευχηθούμε:
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.