manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Help! Firefox ne odgovara!

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 08:12
Novi član grupe

Default Help! Firefox ne odgovara!

Čak i od sinoć moj Firefox se ne odazivaju kad imam jedan ili više prozora otvorena.
Ni jedna od njih će se prestati pomične i freezed.
Morao sam snage i zatvorio ga i ponovno pokrenite ga ponovo.
Bio sam zadivljen, ako ima bilo kakve veze sa tim gledanjem filmova online.
Ili ništa za napraviti sa verzijom 3.0.6 imam instaliran.
Imam Vista 32-bitni mislim da nije previše sigurni jer znam ništa o računalo.
Pročitao sam nekoliko postova ovdje i započeti moj f-secure online scan i pronašao 4 okužen kartoteka, ali su čistili sada.
Također sam pokušao "cookie" del "način osigurava Mozilla Firefox ali ipak freezes ...

Može bilo tko ugoditi pomoć .... : moli:
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop Connected Monitor ne odazivaju jp144 General Hardware Chat 2 25 srpanj 2009 08:30
Firefox ne odgovara! kikiriki Web Browsers & FTP Klijenti 0 11. lipnja 2009 19:12
Problem s računalom ne reagira antbann Virus, Spyware i sigurnost 1 11. studeni 2008 16:37
Explorer ne reagira-Pomoć. . Spunked Virus, Spyware i sigurnost 5 3. listopad 2008 11:53
Vista 64 - explorer ne reagira Jdouglas Windows Operating Systems 12 1. siječanj 2008 08:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.