![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čak i od sinoć moj Firefox se ne odazivaju kad imam jedan ili više prozora otvorena. Ni jedna od njih će se prestati pomične i freezed. Morao sam snage i zatvorio ga i ponovno pokrenite ga ponovo. Bio sam zadivljen, ako ima bilo kakve veze sa tim gledanjem filmova online. Ili ništa za napraviti sa verzijom 3.0.6 imam instaliran. Imam Vista 32-bitni mislim da nije previše sigurni jer znam ništa o računalo. Pročitao sam nekoliko postova ovdje i započeti moj f-secure online scan i pronašao 4 okužen kartoteka, ali su čistili sada. Također sam pokušao "cookie" del "način osigurava Mozilla Firefox ali ipak freezes ... Može bilo tko ugoditi pomoć .... : moli: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop Connected Monitor ne odazivaju | jp144 | General Hardware Chat | 2 | 25 srpanj 2009 08:30 |
| Firefox ne odgovara! | kikiriki | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 11. lipnja 2009 19:12 |
| Problem s računalom ne reagira | antbann | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 11. studeni 2008 16:37 |
| Explorer ne reagira-Pomoć. . | Spunked | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 3. listopad 2008 11:53 |
| Vista 64 - explorer ne reagira | Jdouglas | Windows Operating Systems | 12 | 1. siječanj 2008 08:21 |
| Thread Tools | |
| |