![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Még tegnap este óta én firefox nem reagál, amikor egy vagy több megnyitott ablakokat. Vagy az egyik leáll, és a mozgó freezed. Muszáj volt hatályban, és fogd le és indítsa újra meg újra. Arra gondoltam, ha valami nem nézi ezeket a filmeket a webhelyen. Vagy valami köze van a 3.0.6 verzió van telepítve. Én annak Vista 32-bit Szerintem nem is biztos, mert nem tudok semmit a számítógépes. Elolvastam egy pár hozzászólás van itt, és meg kell kezdeni az én F-Secure Online Scan és találtam 4 fertőzött fájlt, de ezek most tisztítani. Én is próbáltam a "del cookie módon a Mozilla Firefox, de még mindig lefagy ... Tud akárki legyen szíves segíteni .... : imádkozni: |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop csatlakozású monitor nem válaszol | jp144 | Általános fémáru Chat | 2 | 25. július 2009 08:30 |
| Firefox nem válaszol! | földimogyoró | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 11. június 2009 19:12 |
| Probléma a számítógép nem válaszol | antbann | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 11. november 2008 16:37 |
| Explorer nem válaszol-Help. . | Spunked | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 3. október 2008 11:53 |
| Vista 64 - Explorer nem válaszol | Jdouglas | A Windows operációs rendszerek | 12 | 1. január 2008 08:21 |
| Téma eszközök | |
| |