mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Pagalba! "Firefox" nereaguoja!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 08:12
Naujas Narys

Default Pagalba! "Firefox" nereaguoja!

Net po paskutinės nakties mano Firefox neatsako, kai turiu vieną ar daugiau langų atidaryti.
Arba vienas iš jų bus sustabdytas juda ir freezed.
Turėjau jėgos ir išjungti jį ir paleiskite ją iš naujo.
I was wondering, jei ką nors daryti su žiūri tuos filmus online.
Arba ką daryti su versija 3.0.6 turiu įdiegta.
Turiu Vista 32-bit Manau, kad ne per daug tikrai, nes aš nieko nežinau apie kompiuterio.
Aš perskaičiau keletą postų čia ir prasideda mano F-Secure online scan ir nustatė 4 užkrėstus failus, bet jie valomi dabar.
Aš taip pat bandė "del" cookie ", kaip tai numatyta Mozilla Firefox, bet vis pakimba ...

Can anyone please help .... : pray:
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop prijungto monitoriaus neatsako jp144 General Hardware Chat 2 25 liepa 2009 08:30
"Firefox" nereaguoja! Peanut Naršyklėms & FTP Klientai 0 Birželis 11, 2009 19:12
Problema su kompiuteriu neatsako antbann Virus, Spyware & Security 1 Lapkritis 11, 2008 16:37
Explorer nereaguoja-Help. . Spunked Virus, Spyware & Security 5 3 spalis, 2008 11:53
Vista 64 - Explorer nereaguoja Jdouglas Windows "operacinės sistemos 12 1 sausis 2008 08:21
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.