![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Net po paskutinės nakties mano Firefox neatsako, kai turiu vieną ar daugiau langų atidaryti. Arba vienas iš jų bus sustabdytas juda ir freezed. Turėjau jėgos ir išjungti jį ir paleiskite ją iš naujo. I was wondering, jei ką nors daryti su žiūri tuos filmus online. Arba ką daryti su versija 3.0.6 turiu įdiegta. Turiu Vista 32-bit Manau, kad ne per daug tikrai, nes aš nieko nežinau apie kompiuterio. Aš perskaičiau keletą postų čia ir prasideda mano F-Secure online scan ir nustatė 4 užkrėstus failus, bet jie valomi dabar. Aš taip pat bandė "del" cookie ", kaip tai numatyta Mozilla Firefox, bet vis pakimba ... Can anyone please help .... : pray: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop prijungto monitoriaus neatsako | jp144 | General Hardware Chat | 2 | 25 liepa 2009 08:30 |
| "Firefox" nereaguoja! | Peanut | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 11, 2009 19:12 |
| Problema su kompiuteriu neatsako | antbann | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 11, 2008 16:37 |
| Explorer nereaguoja-Help. . | Spunked | Virus, Spyware & Security | 5 | 3 spalis, 2008 11:53 |
| Vista 64 - Explorer nereaguoja | Jdouglas | Windows "operacinės sistemos | 12 | 1 sausis 2008 08:21 |
| Temos įrankiai | |
| |