mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Help! Firefox nereaģē!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 08:12
New Member Group

Default Help! Firefox nereaģē!

Jau kopš vakar vakarā mana Firefox nereaģē, kad es būt viens vai vairāki logi atvērti.
Ikviena no tām būs jāpārtrauc virzās un freezed.
Man bija spēkā un izslēdziet to un restartēt vēlreiz.
Man bija jautājums, ja tur ir kāds sakars ar skatītos šīs filmas tiešsaistē.
Vai jebko darīt ar versiju 3.0.6 i ir uzstādīta.
Man ir Vista 32-bit es domāju, ka ne pārāk pārliecināts, jo es neko nezinu par datoru.
Es izlasīju dažas amata vietas šeit un sākt savu f-secure online scan un atrada 4 inficēto failu, bet tie ir iztīrīti tagad.
Es arī mēģināju "del cookie" veidā, kas mozilla, bet Firefox tomēr sasalst ...

Can anyone please help .... : lūdzieties:
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Klēpjdators pieslēgta monitora nereaģē jp144 General Hardware Čats 2 25 jūlijs 2009 08:30
Firefox nereaģē! zemesrieksts Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 0 11 jūnijs 2009 19:12
Problēma ar datoru nereaģē antbann Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 1 11 novembris 2008 16:37
Explorer nereaģē-Palīdzība. . Spunked Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 5 3 oktobris 2008 11:53
Vista 64 - Explorer nereaģē Jdouglas Windows Operating Systems 12 1 janvāris 2008 08:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.