rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Pomocy! Firefox nie odpowiadać!

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 08:12
Nowe państwa grupy

Default Pomocy! Firefox nie odpowiadać!

Nawet od mojej ostatniej nocy firefox nie odpowiada, gdy jeden lub więcej otwarte okna.
Jeden z nich będzie zatrzymać się i freezed.
Miałem na życie i zamknij go i uruchom go ponownie.
I zastanawiałem się, jeśli nie ma nic wspólnego z oglądania tych filmów w Internecie.
Albo coś zrobić z wersji 3.0.6 mam zainstalowane.
Mam Vista 32-bit Myślę też, czy nie, ponieważ wiem nic na temat komputera.
Znam kilka postów tutaj i zacząć mój F-Secure Internet skanowania i znalazł 4 zainfekowane pliki, ale teraz są one czyszczone.
Ja także próbował "del cookies" sposób określony przez mozilla firefox ale nadal zawiesza ...

Czy ktoś może nam pomóc .... : modlić:
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Połączenie Laptop Monitor Nie odpowiada jp144 Ogólne Hardware Czat 2 25 lipca 2009 08:30
Firefox nie odpowiadać! peanut Przeglądarki WWW i FTP Klienci 0 11 czerwca 2009 19:12
Problem z komputerem nie odpowiada antbann Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 11 listopada 2008 16:37
Explorer nie odpowiada-Help. . Spunked Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 5 3 października 2008 11:53
Vista 64 - badacz nie odpowiada Jdouglas Windows Operating Systems 12 1. styczeń 2008 08:21
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.