menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Pomoc! Firefox nereaguje!

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default Pomoc! Firefox nereaguje!

Dokonca aj od poslednej noc môjho firefox nereaguje, keď som sa jedného alebo viacerých okien otvorené.
Buď jeden z nich sa zastaví v pohybe a freezed.
Musel som sa násilím a ukončite ho, a spustite ho znova.
Myslel som, že tam nič spoločného s sledovanie týchto filmov online.
Alebo čo do činenia s verziou 3.0.6 mám nainštalované.
Mám Vista 32-bit myslím, že nie je príliš istý, pretože viem, nič o počítači.
Prečítal som niekoľko miest tu a začať moje F-Secure online scan a 4 nájdených infikovaných súborov, ale sú hneď vyčistené.
Tiež som sa pokúsil o "del cookie" spôsobom uvedeným v prehliadači Mozilla Firefox, ale stále mrzne ...

Mohol by niekto prosím pomôžte .... : Modliť:
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Laptop pripojeného monitora Nie Reakcie jp144 Všeobecné Hardware Chat 2 25.července 2009 08:30
Firefox nereaguje! arašidy Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 11. júna 2009 19:12
Problém s počítačom nereaguje antbann Virus, spyware a bezpečnosť 1 11. novembra 2008 16:37
Explorer nezodpovedá-Help. . Spunked Virus, spyware a bezpečnosť 5 3. októbra 2008 11:53
Vista 64 - explorer nezodpovedá Jdouglas Operačné systémy Windows 12 1. januára 2008 08:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.