![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dokonca aj od poslednej noc môjho firefox nereaguje, keď som sa jedného alebo viacerých okien otvorené. Buď jeden z nich sa zastaví v pohybe a freezed. Musel som sa násilím a ukončite ho, a spustite ho znova. Myslel som, že tam nič spoločného s sledovanie týchto filmov online. Alebo čo do činenia s verziou 3.0.6 mám nainštalované. Mám Vista 32-bit myslím, že nie je príliš istý, pretože viem, nič o počítači. Prečítal som niekoľko miest tu a začať moje F-Secure online scan a 4 nájdených infikovaných súborov, ale sú hneď vyčistené. Tiež som sa pokúsil o "del cookie" spôsobom uvedeným v prehliadači Mozilla Firefox, ale stále mrzne ... Mohol by niekto prosím pomôžte .... : Modliť: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop pripojeného monitora Nie Reakcie | jp144 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 25.července 2009 08:30 |
| Firefox nereaguje! | arašidy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 11. júna 2009 19:12 |
| Problém s počítačom nereaguje | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 11. novembra 2008 16:37 |
| Explorer nezodpovedá-Help. . | Spunked | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 3. októbra 2008 11:53 |
| Vista 64 - explorer nezodpovedá | Jdouglas | Operačné systémy Windows | 12 | 1. januára 2008 08:21 |
| Thread Tools | |
| |