мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Хелп! Фирефокс не одговара!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 08:12
Нови члан групе

Default Хелп! Фирефокс не одговара!

Чак и од синоћ мој Фирефокс се не одазива кад имам један или више прозора отворена.
Ни једна од њих ће се престати помичне и фреезед.
Морао сам снаге и затворио га и поново покрените га поново.
Био сам задивљен, ако има било какве везе са тим гледањем филмова онлине.
Или ништа радити са верзијом 3.0.6 имам инсталиран.
Имам Виста 32-битни мислим да није превише сигурни јер знам ништа о рачунар.
Прочитао сам неколико постова овде и започети мој ф-сецуре онлине Сцан и пронашао 4 окужен картотека, али су чистили сада.
Такође сам покушао "цоокие" дел "начин обезбјеђује Мозилла Фирефокс али ипак фреезес ...

Може било ко угодити помоћ .... : Моли:
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп цоннецтед Монитор не одазива јп144 Генерал Хардуаре Цхат 2 25. јула 2009 08:30
Фирефокс не одговара! кикирики Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 11. јуна 2009 19:12
Проблем са рачунаром не реагује антбанн Вирус, Спыуаре и безбедност 1 11 новембар 2008 16:37
Експлорер не реагује-Помоћ. . Спункед Вирус, Спыуаре и безбедност 5 3 октобар 2008 11:53
Виста 64 - Експлорер не реагује Јдоуглас Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 1 јануар 2008 08:21
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц