![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Чак и од синоћ мој Фирефокс се не одазива кад имам један или више прозора отворена. Ни једна од њих ће се престати помичне и фреезед. Морао сам снаге и затворио га и поново покрените га поново. Био сам задивљен, ако има било какве везе са тим гледањем филмова онлине. Или ништа радити са верзијом 3.0.6 имам инсталиран. Имам Виста 32-битни мислим да није превише сигурни јер знам ништа о рачунар. Прочитао сам неколико постова овде и започети мој ф-сецуре онлине Сцан и пронашао 4 окужен картотека, али су чистили сада. Такође сам покушао "цоокие" дел "начин обезбјеђује Мозилла Фирефокс али ипак фреезес ... Може било ко угодити помоћ .... : Моли: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп цоннецтед Монитор не одазива | јп144 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 25. јула 2009 08:30 |
| Фирефокс не одговара! | кикирики | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 11. јуна 2009 19:12 |
| Проблем са рачунаром не реагује | антбанн | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 11 новембар 2008 16:37 |
| Експлорер не реагује-Помоћ. . | Спункед | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 3 октобар 2008 11:53 |
| Виста 64 - Експлорер не реагује | Јдоуглас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 1 јануар 2008 08:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |