менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Допомога! Firefox не реагує!

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 08:12
Нові члени групи

Default Допомога! Firefox не реагує!

Навіть після минулої ночі мій Firefox не реагує, коли я одна чи більше вікон відкрито.
Один з них зупинити переміщення та заморожена.
Мені довелося силою і закрити його, і запустіть його знову.
Мені було цікаво, якщо що-небудь зробити з цим дивляться фільми онлайн.
Або що-небудь зробити з версії 3.0.6 я встановив.
У мене Vista 32-розрядні я думаю, не зовсім впевнений, тому що я нічого не знаю про комп'ютер.
Я прочитав кілька постів сюди і почати свою F-Secure онлайн сканування і знайшов 4 інфіковані файли, але вони очищено зараз.
Я також спробував "шлях справі Cookie", надані Mozilla Firefox, але ще замерзає ...

Чи можна будь ласка, допоможіть .... : Молись:
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук підключення монітора не відповідаючи jp144 Генеральний обладнання чат 2 25 липня 2009 08:30
Firefox не реагує! арахіс Веб-браузери & FTP-клієнти 0 11 червня 2009 19:12
Проблема з комп'ютером не відповідає antbann Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 11 листопада 2008 16:37
Explorer не відповідає-Help. . Spunked Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 3 жовтня 2008 11:53
Vista 64 - Explorer не відповідає Jdouglas Операційні системи Windows 12 1 січня 2008 08:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.