![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Навіть після минулої ночі мій Firefox не реагує, коли я одна чи більше вікон відкрито. Один з них зупинити переміщення та заморожена. Мені довелося силою і закрити його, і запустіть його знову. Мені було цікаво, якщо що-небудь зробити з цим дивляться фільми онлайн. Або що-небудь зробити з версії 3.0.6 я встановив. У мене Vista 32-розрядні я думаю, не зовсім впевнений, тому що я нічого не знаю про комп'ютер. Я прочитав кілька постів сюди і почати свою F-Secure онлайн сканування і знайшов 4 інфіковані файли, але вони очищено зараз. Я також спробував "шлях справі Cookie", надані Mozilla Firefox, але ще замерзає ... Чи можна будь ласка, допоможіть .... : Молись: |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук підключення монітора не відповідаючи | jp144 | Генеральний обладнання чат | 2 | 25 липня 2009 08:30 |
| Firefox не реагує! | арахіс | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 11 червня 2009 19:12 |
| Проблема з комп'ютером не відповідає | antbann | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 11 листопада 2008 16:37 |
| Explorer не відповідає-Help. . | Spunked | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 3 жовтня 2008 11:53 |
| Vista 64 - Explorer не відповідає | Jdouglas | Операційні системи Windows | 12 | 1 січня 2008 08:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |