menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Pomoc s HTTP 408/409 Chyby na ACER PC

Reply

Thread Nástroje
Old 3. července 2009, 11:53
Nový člen skupiny

Mám ACER Aspire 5920 Poznámkový blok a poté, co se snaží nastavit rodinu nastavení, aby se zabránilo mé děti z používání špatné internetové stránky, teď už nemůže získat přístup k internetu - můj server a router objevují jemné jako já k nim přístup přes pracovní PC , ale ne na domácí počítač, který je díky stejné kit - říká, že spojení je v pořádku, ale stejně nepřinese moji homepage MSN a Windows Live - HELP! VELMI frustrovaným

Crystal
Old 20. července 2009, 13:08
Dárce Skupina

Jaký program jste použili pro zavedení těchto rodinu nastavení? Jaký prohlížeč používáte?

Snažili jste se uvedení těchto nastavení zpět do normálu, aby zjistili, zda jste stále mít přístup ke své domovské stránky MSN? Můžeš připojit k jinému webu webwith na tomto počítači?

A jen málo informací o chybách ve vašem vlákno název:

Chyba 408
Chyba 409

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.