μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Βοήθεια με HTTP 408/409 Λάθη επί ACER PC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιουλίου 2009, 11:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια με HTTP 408/409 Λάθη επί ACER PC

Έχω ένα Acer Aspire 5920 Notepad και μετά προσπαθεί να δημιουργήσει οικογένεια ασφαλείς ρυθμίσεις για την πρόληψη τα παιδιά μου από τη χρήση επισφαλών διαδικτυακών τόπων, τώρα δεν μπορώ να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο - server και router μου φαίνεται μια χαρά όπως εγώ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές μέσω ενός έργου PC , αλλά δεν το σπίτι μέσω υπολογιστή το οποίο είναι το ίδιο πακέτο - που λέει η σύνδεση είναι εντάξει, αλλά απλώς δεν θα φέρουν την ιστοσελίδα μου το MSN και του Windows Live - HELP! ΠΟΛΥ απογοητευμένοι

Crystal
Old 20 Ιουλ 2009, 13:08
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια με HTTP 408/409 Λάθη επί ACER PC

Τι έκανε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για να εφαρμόσουν αυτές τις ρυθμίσεις οικογένειας ασφαλή; Τι browser χρησιμοποιείτε;

Έχετε δοκιμάσει αυτές τις ρυθμίσεις να επανέλθει σε κανονική λειτουργία για να δείτε αν είστε ακόμη σε θέση να έχουν πρόσβαση MSN αρχική σελίδα σας; Μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν άλλο χώρο για την webwith αυτόν τον υπολογιστή;

Μια μικρή πληροφορία σχετικά με τα λάθη σας στο νήμα τον τίτλο:

Σφάλμα 408
Σφάλμα 409
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεδομένου Up Προσπάθεια Fix Errors.Please Βοήθεια. taffyjenks Λειτουργικά συστήματα Windows 2 28 Ιουλ 2009 01:52
Auto Block αφαίρεσης για vBulletin Χρησιμοποιώντας Project Honey Pot της Http: BL Hybr! Δ Web Design, Hosting & SEO 22 26 Ιουν 2009 15:06
Βοήθεια! Μπορεί κανείς δείτε αυτή τη σελίδα: http://www.officeformac.com/productforums/ ράβδος Office Suites & Εφαρμογές 4 24η Μαΐου 2009 04:19
Εμφανίζεται μήνυμα λάθους μετά την εκτέλεση των Windows XP Network Diagnostics: HTTP, HTTPS, FTP ariez189 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 29 Δεκ. 2008 22:18
Δεν είναι δυνατή η αποστολή / λήψη email και πρόσβαση μη http sites danvan E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 8 12 Σεπ 2008 05:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.