manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Pomoć s HTTP 408/409 Greške na PC ACER

Reply

Thread Tools
Old 3. srpnja 2009, 11:53
Novi član grupe

Default Pomoć s HTTP 408/409 Greške na PC ACER

Imam ACER težiti 5920 Notepad i nakon pokušava postaviti obitelj postavke kako bi se spriječilo korištenje djece iz moje loše internet stranice, sada ne mogu pristupati Internetu - moj server i ruter se pojavljuju kao fino bih im mogao pristupati preko PC rada , ali ne i dom PC koji je kroz isti kit - kaže ona veza je u redu, ali neće donijeti moju početnu stranicu MSN i Windows Live - POMOĆ! VRLO frustriran

Kristal
Old 20 srp 2009, 13:08
Donatorska Grupa

Default Pomoć s HTTP 408/409 Greške na PC ACER

Koji program koristite za si obitelj provela ove postavke? What are you browser koristite?

Jeste li pokušao stavljajući ove postavke vratiti na normalne vidjeti ako se i dalje moći pristupiti vašem MSN naslovnica? Može li se povezati s bilo koje druge stranice na ovom računalu webwith?

Malo informacija o greškama u vašem thread title:

Error 408
Error 409

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Given Up Pokušaj Fix Errors.Please Pomoć. taffyjenks Windows Operating Systems 2 28. srpnja 2009 01:52
Auto Blokiraj SpamBots na vBulletin Korištenje Project Honey Pot's Http: BL Hybr! D Web Dizajn, Hosting & SEO 22 26. lipnja 2009 15:06
Pomoć! Može bilo tko vidi ovoj stranici: http://www.officeformac.com/productforums/ štap Office & Applications 4 24. svibanj 2009 04:19
Poruka o pogrešci nakon Windows XP Network Diagnostics: HTTP, HTTPS, FTP ariez189 Networking, Modemi & VoIP 1 29. prosinac 2008 22:18
Ne mogu slati / primati e-poštu ili pristup ne-http sučelja danvan Email, VoIP & IM Razgovor 8 12. Ruj 2008 05:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.