פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

עזרה עם שגיאות ב-HTTP 408/409 Acer PC

Reply

שרשרת כלים
Old 3 יולי 2009, 11:53
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה עם שגיאות ב-HTTP 408/409 Acer PC

יש לי לשאוף Acer 5920-Notepad ואחרי מנסה להגדיר הגדרות המשפחה כדי למנוע את הילדים שלי מפני שימוש רע אתרי אינטרנט, עכשיו אני לא יכול לגשת לאינטרנט - השרת שלי ושל הנתב מופיעים בסדר שאני יכול לגשת אליהם באמצעות מחשב עבודה , אך לא על המחשב הביתי שנמצא באותה דרך Kit - זה אומר החיבור יהיה בסדר אבל לא רק להביא לי את הבית של MSN ו-Windows Live - עזרה! מאוד מתוסכל

Crystal
Old 20 יולי 2009, 13:08
קבוצת תורמים

Default עזרה עם שגיאות ב-HTTP 408/409 Acer PC

מה עשה לך להשתמש בתוכנית ליישם הגדרות אלה לכל המשפחה? איזה דפדפן אתה משתמש?

האם ניסית לשים את ההגדרות האלה לראש בדרך כלל כדי לראות אם אתה עדיין יכול לגשת לדף הבית שלך ב-MSN? האם אתה יכול להתחבר לכל אתר אחר webwith על מחשב זה?

קצת מידע על טעויות את פתיל כותרת:

שגיאה 408
שגיאה 409

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לנוכח המצב מנסה לתקן Errors.Please עזרה. taffyjenks מערכות ההפעלה Windows 2 -28 יולי 2009 01:52
חסום אוטומטית SpamBots על שימוש VBulletin פרויקט מותק Pot's http: BL Hybr! ד עיצוב אתרים, אירוח & SEO 22 26 יוני 2009 15:06
עזרה! מישהו יכול לראות בדף זה: http://www.officeformac.com/productforums/ רוד חבילות Office & Applications 4 24 מאי 2009 04:19
הודעת שגיאה לאחר מערכת הפעלה Windows XP אבחון רשת: HTTP, HTTPS, FTP ariez189 רישות, מודמים & VoIP 1 29 דצמבר 2008 22:18
אין אפשרות לשלוח / לקבל דוא"ל או גישה לאתרים שאינם HTTP danvan דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 12th ספטמבר 2008 05:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.