menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Pomoc s HTTP 408/409 Chyby na ACER PC

Reply

Thread Tools
Old 3. júla 2009, 11:53
Nový člen skupiny

Default Pomoc s HTTP 408/409 Chyby na ACER PC

Mám ACER Aspire 5920 Poznámkový blok a potom, čo sa snaží nastaviť rodinu nastavenia, aby sa zabránilo moje deti z používania zlé internetovej stránky, teraz už nemôže získať prístup k internetu - môj server a router objavujú jemné ako já k nim prístup cez pracovný PC , ale nie na domáci počítač, ktorý je vďaka rovnakej kit - hovorí, že spojenie je v poriadku, ale rovnako neprinesie moji homepage MSN a Windows Live - HELP! VEĽMI frustrovaným

Crystal
Old 20. júla 2009, 13:08
Darcu Skupina

Default Pomoc s HTTP 408/409 Chyby na ACER PC

Aký program ste použili pre zavedenie týchto rodinu nastavenia? Aký prehliadač používate?

Snažili ste sa uvedenia týchto nastavení späť do normálu, aby zistili, či ste stále mať prístup ku svojej domovskej stránky MSN? Môžeš pripojiť k inému webu webwith na tomto počítači?

A len málo informácií o chybách vo vašom vlákno názov:

Chyba 408
Chyba 409

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vzhľadom k tomu, aby sa Snaha Fix Errors.Please pomocníka. taffyjenks Operačné systémy Windows 2 28. júl 2009 01:52
Auto Blokovať Spambot na vBulletin Pomocou projektu Honey Pot to Http: BL Hybr! D Web Design, hosting & SEO 22 26. júna 2009 15:06
Pomoc! Môže niekto vidieť túto stránku: http://www.officeformac.com/productforums/ palica Office & Aplikácie 4 24. máj 2009 04:19
Chybové hlásenie po spustení Windows XP Sieť diagnostika: HTTP, HTTPS, FTP ariez189 Siete, Modemy & VoIP 1 29. December 2008 22:18