![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Acer Aspire 5920 "Блокнот" і при спробі створити сім'ю безпечної налаштування, щоб мої діти від використання поганих сайтів в Інтернеті, зараз я не можу отримати доступ до інтернету - моя сервера і маршрутизатора з'являється тонкий, як я можу дістати до них доступ через роботу ПК , але не домашній ПК, яка через той же набір - це говорить зв'язку це добре, але тільки не принесе мою сторінку MSN і Windows Live - HELP! Дуже засмучений Crystal |
|
| |||
| |||
| Яку програму ви використовували для здійснення цих сімей безпечної налаштування? Який браузер ви використовуєте? Ви намагалися покласти ці налаштування Назад до нормального, щоб побачити, якщо ви все ще можете отримати доступ до MSN сторінці? Ви можете підключитися до будь-який інший сайт, присвячений webwith цьому комп'ютері? Мало інформації про помилки у ваш потік назва: 408 помилка 409 помилка |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Враховуючи, від спроб допомогти виправити Errors.Please. | taffyjenks | Операційні системи Windows | 2 | 28 липня 2009 01:52 |
| Автоматичний блок спам на VBulletin Використання HTTP Project Honey Pot's: Б. | Hybr! D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 22 | 26 червня 2009 15:06 |
| Допомога! Чи можна побачити цю сторінку: http://www.officeformac.com/productforums/ | стрижень | Office Suites & Застосування | 4 | 24 травня 2009 04:19 |
| Повідомлення про помилку після запуску Windows XP "Діагностика мережі: HTTP, HTTPS, FTP | ariez189 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 29 грудня 2008 22:18 |
| Не можуть відправляти / отримувати електронну пошту або доступ Non-HTTP сайти | danvan | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 12 вересня 2008 05:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |