menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Pomozte, prosím!

Reply

Thread Nástroje
Old 3 února 2008, 12:36
Nový člen skupiny

Default Pomozte, prosím!

Nazdar

Nemám ponětí, asi mám PC, tak jsem věděl, jestli někdo nabízí mi nějakou radu. V posledním týdnu, když jsem přihlášen na Facebook z mého PC doma to nebude dejte mi vidět žádostí stránku. Vypadá to, jako když je přihlášení, ale je prázdný, i když to říká udělat. Stalo se to před další webové stránky. Nemůžu přístup z jakéhokoli jiného počítače. Máte ponětí, proč to?
Old 3 února 2008, 21:59
Nový člen skupiny

Default Pomozte, prosím!

Je to pravděpodobně vaše internetové připojení, ujistěte se, že jste připojeni, zvláště pokud používáte bezdrátové připojení k internetu. Mohlo by to být váš prohlížeč příliš, pokud používáte Internet Explorer, já bych download firefox nebo opera, jsou mnohem rychlejší. Hope this helps!
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.