μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Βοήθεια παρακαλώ!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 12:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια παρακαλώ!

Γεια σου

Δεν έχω ιδέα σχετικά με το PC της, ώστε αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε συμβουλή μου. Κατά την τελευταία εβδομάδα όταν έχω συνδεθεί στο Facebook από τον υπολογιστή μου στο σπίτι δεν θα επιτρέψτε μου να δείτε την σελίδα των αιτήσεων. Φαίνεται ότι είναι σχετικά με την υλοτομία, αλλά είναι κενό αν λέει γίνει. Έχει γίνει αυτό πριν από ένα άλλο με το δικτυακό τόπο. Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή. Οποιαδήποτε ιδέα είναι ο λόγος;
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 21:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια παρακαλώ!

Είναι πιθανόν η σύνδεσή σας στο Internet, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το ασύρματο internet. Θα μπορούσε να είναι ο browser σας πάρα πολύ, αν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer, θα κατεβάσετε το Firefox ή Opera, είναι πολύ πιο γρήγορα. Hope this helps!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.