mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Help please!

Reply

Temos įrankiai
Old 3 vasaris 2008, 12:36
Naujas Narys

Default Help please!

Labas

I haven't got a clue apie PC tai man įdomu, ar kas nors gali pasiūlyti man kokių nors patarimų. Praėjusią savaitę, kai aš jau esate prisijungę prie "Facebook" iš kompiuterio namuose, tai neleidžia man pamatyti prašymų puslapyje. Jis atrodo taip, tarsi ji registruojantis, bet yra tuščias nors jis sako daryti. Tai nutiko prieš su kitoje svetainėje. Aš galiu prisijungti prie jos iš bet kurio kito kompiuterio. Any idea's kodėl?
Old 3 vasaris 2008, 21:59
Naujas Narys

Default Help please!

Tai greičiausiai jūsų interneto ryšiu, įsitikinkite, kad esate prisijungę, ypač jei dirbate su bevieliu internetu. Tai gali būti jūsų naršyklėje pat, jei naudojate Internet Explorer, norėčiau parsisiųsti Firefox ar Opera, jie daug greičiau. Hope this helps!
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.