mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Vă rugăm să Ajutor!

Reply

Thread Tools
Old 3 februarie 2008, 12:36
Noile state Group

Default Vă rugăm să Ajutor!

Salut

Nu te-am luat un indiciu despre PC e asa Mă întreb dacă cineva mă poate oferi nici un sfat. În ultimele săptămâni, atunci când am logat pe Facebook de la PC-ul meu de acasă nu se va lasa-ma sa vad cererile de pagini. Se pare ca în cazul în care acesta este de logare pe dar este gol, deşi se spune făcut. Ea a făcut acest lucru înainte cu un alt site. Nu pot accesa de la orice alt calculator. Orice idee de ce?
Old 3 februarie 2008, 21:59
Noile state Group

Default Vă rugăm să Ajutor!

Este, probabil, conexiunea la Internet, asiguraţi-vă că sunt legate, în special dacă se execută internet wireless. S-ar putea să fie prea browser-ul dvs., dacă utilizaţi Internet Explorer, i-ar descărca Firefox sau Opera, acestea sunt mult mai repede. Sper că acest lucru vă va ajuta!
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.