мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Плеасе хелп!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 12:36
Нови члан групе

Default Плеасе хелп!

Бок

Нисам добио индиција о пц-а па сам цудити ако неко ми може пружити било који савет. У последњих недељу дана кад сам се логирати на Фацебоок из мој пц код куће неће ме пустити да видите захтеве страницу. Изгледа као да се пријавите на али је празан иако каже урадили. Он је то учинио пре него са другом уебсите. Не могу приступити са било ког рачунара. Било који идеја на зашто?
Old 3. Мар 2008, 21:59
Нови члан групе

Default Плеасе хелп!

То је вероватно Ваш интернет везу, проверите да ли сте повезани, поготово ако покрецете радио интернет. То може бити ваш прегледач превише, ако користите Интернет Експлорер, ја бих Преузми Фирефокс или Опера, они су много бржи. Надам се ово помаже!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц