менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Допомога будь ласка!

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 лютого 2008, 12:36
Нові члени групи

Default Допомога будь ласка!

Привіт

У мене немає жодного уявлення про те комп'ютері так цікаво, якщо хтось може запропонувати мені будь-які рекомендації. В останні тижні, коли я увійшли на Facebook з мого ПК на дому вона не дозволить мені побачити просить сторінці. Це виглядає як якщо б це вході, але порожній, хоча говорить зробив. Вона зробила це раніше з іншого веб-сайту. Я можу до нього доступ з будь-якого іншого комп'ютера. Будь-яка ідея чому?
Old 3 лютого 2008, 21:59
Нові члени групи

Default Допомога будь ласка!

Напевно, підключення до Інтернету, переконайтеся, що ви підключені, особливо якщо ви працюєте в бездротовий інтернет. Це може бути ваш браузер теж, якщо ви використовуєте Internet Explorer, я хотів би завантажити Firefox або Opera, вони набагато швидше. Сподіваюсь це допоможе!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.