menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Pomozte, prosím, s IE7 & Firefox chybové hlášky

Reply

Thread Nástroje
Old 13 leden 2008, 16:05
Nový člen skupiny

Default Pomozte, prosím, s IE7 & Firefox chybové hlášky

Na nové fórum, takže tady jde jsem si nový notebook se systémem Vista Home Premium a mají bezdrátové připojení k internetu. IE7 někdy funguje a pak to není a já se chybové hlášení, tak jsem stáhli Firefox a totéž se děje na něj. Antivirus má Avast, Spybot plus všechny průhled bezpečnostní věci mají spouštět všechny. Jsem možná nastavit na internetu se děje? Myslel jsem, že to může být tak jsem šel bezdrátové LAN a to ještě stane.

Help prosím svůj řidičský mě k šílenství.
Přiložené miniatury
Help Please with  IE7 & Firefox error messages-ie7-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-firefox-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-specs.gif  
Old 13 leden 2008, 16:41
Moderátor skupiny

Je to jen určitá místa, nebo je všechny stránky?

Old 14 leden 2008, 14:09
Nový člen skupiny

Its ne všechny stránky, to je hlavně odkazy, ale ne vždy a stránky můžete obvykle dostanou ne vždy funguje
Old 14 leden 2008, 14:13
Moderátor skupiny

Máte Spybot nainstalovány? Nebo SpywareBlaster.

Old 14. ledna 2008, 19:42
Nový člen skupiny

Jste připojeni k síti, a máte signál internetu?
Old 20 leden 2008, 04:07
Nový člen skupiny

Jsem Spybot Search & Destroy, jsem na síť a internet funguje
Old 20 leden 2008, 09:38
Moderátor skupiny

Spybot bude blokovat některé webové stránky, zkuste vypnout TeaTimer.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hloupá chyba zpráv Staré Hry: P thingie2 PC a herní konzole 10 7. března 2009 17:40
Co tyto zprávy znamenají Windows Chyba? Bubba Obecné Software Chat 3 19. únor 2009 13:11
Řada z chybové hlášky teenee23 Operační systémy Windows 5 2. ledna 2009 13:17
Ohhh Vážení! php pomoci prosím chybové hlášky MySlowQuietLife Web Design, hosting & SEO 1 15. března 2008 08:58
Jak můžete vytisknout chybové hlášky? MsSparkie Operační systémy Windows 3 1. března 2008 20:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.