![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Na nové fórum, takže tady jde jsem si nový notebook se systémem Vista Home Premium a mají bezdrátové připojení k internetu. IE7 někdy funguje a pak to není a já se chybové hlášení, tak jsem stáhli Firefox a totéž se děje na něj. Antivirus má Avast, Spybot plus všechny průhled bezpečnostní věci mají spouštět všechny. Jsem možná nastavit na internetu se děje? Myslel jsem, že to může být tak jsem šel bezdrátové LAN a to ještě stane. Help prosím svůj řidičský mě k šílenství. |
|
| |||
| |||
| Je to jen určitá místa, nebo je všechny stránky? |
|
| |||
| |||
| Its ne všechny stránky, to je hlavně odkazy, ale ne vždy a stránky můžete obvykle dostanou ne vždy funguje |
|
| |||
| |||
| Máte Spybot nainstalovány? Nebo SpywareBlaster. |
|
| |||
| |||
| Jste připojeni k síti, a máte signál internetu? |
|
| |||
| |||
| Jsem Spybot Search & Destroy, jsem na síť a internet funguje |
|
| |||
| |||
| Spybot bude blokovat některé webové stránky, zkuste vypnout TeaTimer. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hloupá chyba zpráv Staré Hry: P | thingie2 | PC a herní konzole | 10 | 7. března 2009 17:40 |
| Co tyto zprávy znamenají Windows Chyba? | Bubba | Obecné Software Chat | 3 | 19. únor 2009 13:11 |
| Řada z chybové hlášky | teenee23 | Operační systémy Windows | 5 | 2. ledna 2009 13:17 |
| Ohhh Vážení! php pomoci prosím chybové hlášky | MySlowQuietLife | Web Design, hosting & SEO | 1 | 15. března 2008 08:58 |
| Jak můžete vytisknout chybové hlášky? | MsSparkie | Operační systémy Windows | 3 | 1. března 2008 20:34 |
| Thread Nástroje | |
| |