μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Παρακαλώ Βοήθεια με IE7 & Firefox μηνύματα λάθους

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 16:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Νέο φόρουμ για να πηγαίνει τόσο εδώ έχω ένα νέο φορητό τρέχει Vista Home Premium & διαθέτουν ασύρματη σύνδεση στο internet. IE7 έργων κάποτε και στη συνέχεια, δεν μπορώ και να λάβετε το μήνυμα λάθους έτσι εγώ κατέβασα φωτιά και το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό. Έχετε antivirus Avast, Spybot συν όλα τα πράγματα ασφάλειας vista έχουν τρέξει όλα. Έχω ίσως δημιουργήσει στο διαδίκτυο μέχρι λάθος; Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι το ασύρματο έτσι πήγα Lan και συμβαίνει ακόμη.

Βοήθεια παρακαλώ της οδήγησης μου τρελοί.
Attached Μικρογραφίες
Help Please with  IE7 & Firefox error messages-ie7-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-firefox-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-specs.gif  
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 16:41
Συντονιστής Ομάδας

Είναι απλώς ορισμένες τοποθεσίες ή είναι όλα τα sites;

Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 14:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν όλες σελίδες που Its είναι είναι κυρίως δεσμούς αλλά δεν είναι πάντοτε και μια σελίδα μπορείτε μπορεί συνήθως αποκτώ δεν πάντοτε δουλειά
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 14:13
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε Spybot εγκαταστήσει; Or SpywareBlaster.

Old 14 Ιαν. 2008, 19:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυό σας, και να έχετε ένα σήμα στο Διαδίκτυο;
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 04:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω Spybot Search & Destroy, είμαι στο δίκτυο και το Διαδίκτυο λειτουργεί
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 09:38
Συντονιστής Ομάδας

Spybot θα μπλοκ ορισμένων τοποθεσίες web, δοκιμάστε απενεργοποίηση TeaTimer.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.