kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Kérjük, segítsen az IE7 és Firefox hiba üzenetek

Reply

Téma eszközök
Old Január 13, 2008, 16:05
Új tag Csoport

Default Kérjük, segítsen az IE7 és Firefox hiba üzenetek

Új fórum így itt is van egy új laptop fut Vista Home Premium és még a vezeték nélküli internet. IE7 néha működik majd, és nem kapok hibaüzenetet, úgyhogy a letöltött Firefox és ugyanaz a dolog történik meg. Have Avast víruskereső, Spybot, plusz a Vista biztonsági cucc lebonyolítása őket. Hát talán létre az interneten a baj? Azt gondoltam, hogy lehet a vezeték nélküli LAN így jártam, és még mindig előfordul.

Help me please a vezetői bolond.
Attached Thumbnails
Help Please with  IE7 & Firefox error messages-ie7-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-firefox-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-specs.gif  
Old Január 13, 2008, 16:41
Moderátor Csoport

Ez csak egyes területek, illetve az egész telek?

Old Január 14, 2008, 14:09
Új tag Csoport

A nem minden oldalt, hogy elsősorban a kapcsolatok, de nem mindig, és az oldal akkor rendszerint el nem mindig működik
Old Január 14, 2008, 14:13
Moderátor Csoport

Van Spybot telepítve? Vagy SpywareBlaster.

Old 14. január 2008, 19:42
Új tag Csoport

Ön csatlakozik a hálózatra, és van-e egy internet-jel?
Old Január 20, 2008, 04:07
Új tag Csoport

Én Spybot Search & Destroy, én vagyok a hálózat és az internet dolgozik
Old Január 20, 2008, 09:38
Moderátor Csoport

Spybot blokkolja egyes weboldalakhoz, próbálja meg kikapcsolni TeaTimer.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hülye Hibaüzenetek régi játékok: P thingie2 PC és konzol játékok 10 7. március 2009 17:40
Mit jelentenek ezek a Windows Hibaüzenet jelent? Bubba General Chat szoftver 3 19. február 2009 13:11
A sorozat a hibaüzenetek teenee23 A Windows operációs rendszerek 5 2. Jan 2009 13:17
Ó, istenem! php segíteni kérem hibaüzenetek MySlowQuietLife Web Design, Hosting & SEO 1 15. március 2008 08:58
Hogyan lehet kinyomtatni a hibaüzeneteket? MsSparkie A Windows operációs rendszerek 3 1. március 2008 20:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.