פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

בבקשה עזרה עם IE7 & Firefox הודעות שגיאה

Reply

שרשרת כלים
Old 13 ינואר 2008, 16:05
קבוצת חברות חדשות

חדש בפורום אז הנה אני הולך להיות מפעיל חדש Laptop Vista Home Premium & יש אינטרנט אלחוטי. IE7 עובד מתישהו ואז זה ואני לא מקבל הודעת שגיאה אז אני הורדתי את Firefox ואותו דבר קורה לו. האם Avast AntiVirus, Spybot ועוד כל מיני דברים Vista האבטחה יש להפעיל את כולם. אולי אני צריך להגדיר את המצב הלא נכון באינטרנט? אני חשבתי שזה עשוי להיות האלחוטית אז הלכתי צלילה וזה עדיין קורה.

אנא עזור לי לנסוע שלה כועס.
מצורפים תמונות ממוזערות
Help Please with  IE7 & Firefox error messages-ie7-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-firefox-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-specs.gif  
Old 13 ינואר 2008, 16:41
מנהל קבוצת

האם זה רק באתרים מסוימים או שזה כל האתרים?

Old 14 ינואר 2008, 14:09
קבוצת חברות חדשות

זה לא כל הדפים היא בעיקר קישורים, אך לא תמיד ואת דף אתה יכול לקבל בדרך כלל לא תמיד עובד
Old 14 ינואר 2008, 14:13
מנהל קבוצת

האם יש לך Spybot מותקן? או SpywareBlaster.

Old 14 ינואר 2008, 19:42
קבוצת חברות חדשות

האם אתה מחובר לרשת שלך, או האם יש לך אינטרנט האות?
Old 20 ינואר 2008, 04:07
קבוצת חברות חדשות

יש לי Spybot Search & תשמיד, אני על רשת ואינטרנט פועל
Old 20 ינואר 2008, 09:38
מנהל קבוצת

Spybot יחסמו אתרי אינטרנט מסוימים, נסה להשבית TeaTimer.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.