mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Help please su IE7 & Firefox "klaidos pranešimas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 13, 2008, 16:05
Naujas Narys

Default Help please su IE7 & Firefox "klaidos pranešimas

Nauji forumo, kad čia eina Turiu naujas nešiojamas veikia Vista Home Premium "ir yra bevielis internetas. IE7 veikia kartais ir tada ji nėra ir gaunu klaidos pranešimą, kad I downloaded Firefox ir tas pats atsitiks su jo. Ar Avast Antivirus, Spybot plius visi Vista Security Daiktai turi paleisti jas visas. Aš gal steigti interneto neteisinga? Maniau, kad tai gali būti, kad aš belaidį LAN ir ji vis dar vyksta.

Pagalba prašome savo vairavimo mane iš proto.
Attached Thumbnails
Help Please with  IE7 & Firefox error messages-ie7-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-firefox-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-specs.gif  
Old Sausis 13, 2008, 16:41
Moderatorius Grupė

Ar tai tik tam tikras vietas, ar tai visų svetainėse?

Old Sausis 14, 2008, 14:09
Naujas Narys

Jo ne visi puslapiai yra daugiausia nuorodų, bet ne visada ir puslapyje Jūs galite gauti paprastai ne visada veikia
Old Sausis 14, 2008, 14:13
Moderatorius Grupė

Ar turite Spybot įrengti? Arba SpywareBlaster.

Old Sausis 14, 2008, 19:42
Naujas Narys

Ar esate prisijungę prie tinklo, ir jūs turite interneto signalą?
Old Sausis 20, 2008, 04:07
Naujas Narys

Turiu Spybot Search & Destroy, aš esu tinkle ir internete yra darbo
Old Sausis 20, 2008, 09:38
Moderatorius Grupė

Spybot blokuoja tam tikras svetaines, pabandykite išjungti TeaTimer.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Stupid Error Messages su senais Žaidimai: P thingie2 PC & konsolės Žaidimai 10 Kovas 7, 2009 17:40
Koks šių Windows Error Messages Mean? Bubba BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 19 vasaris 2009 13:11
Serija klaidų pranešimai teenee23 Windows "operacinės sistemos 5 2 sausis 2009 13:17
Ohhh Dear! PHP help please klaidų pranešimai MySlowQuietLife Web Design, Hosting & SEO 1 Kovas 15, 2008 08:58
Kaip galite atsispausdinti klaidas? MsSparkie Windows "operacinės sistemos 3 1 kovas 2008 20:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.