mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Palīdzību lūdzu ar IE7 un Firefox kļūdu ziņojumi

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 13, 2008, 16:05
New Member Group

New to Forum tāpēc šeit iet man jaunu klēpjdatoru darbības Vista Home Premium & ir bezvadu internets. IE7 strādā dažkārt un tad tā nav, un es saņemu kļūdas paziņojumu, tāpēc es lejupielādēt Firefox un tas pats notiek ar to. Ir Avast antivirus, Spybot plus visas vista drošības sīkumi ir skaitīt tos visus. Vai es varbūt izveidot interneta up wrong? Es domāju, ka tā var būt bezvadu tāpēc es devos Lan un tas joprojām notiek.

Palīdzību, lūdzu, tās vadītāja me mad.
Attached Sīktēli
Help Please with  IE7 & Firefox error messages-ie7-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-firefox-error.gif   Help Please with  IE7 & Firefox error messages-specs.gif  
Old Janvāris 13, 2008, 16:41
Moderator Group

Tas ir tikai dažās vietās vai arī tas ir visās vietās?

Old Janvāris 14, 2008, 14:09
New Member Group

Tās nav visas lapas, tas ir galvenokārt saites, bet ne vienmēr un ne lapā Jūs parasti var saņemt ne vienmēr strādā
Old Janvāris 14, 2008, 14:13
Moderator Group

Vai jums ir Spybot instal? Or SpywareBlaster.

Old Janvāris 14, 2008, 19:42
New Member Group

Vai esat savienots ar tīklu, un jums ir interneta signālu?
Old Janvāris 20, 2008, 04:07
New Member Group

Man Spybot Search & Destroy, es esmu par tīklu un interneta strādā
Old Janvāris 20, 2008, 09:38
Moderator Group

Spybot bloķēs dažas tīmekļa vietnes, mēģiniet invaliditāti TeaTimer.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.