![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз инсталирали пълната версия на AVG вчера, а сега, когато се опитате да влезете в Hotmail е, като я прави изключително дълго време, за да заредите нагоре. Аз също напълно деинсталиран Север като пътека период е близо до края и поставени windos защитна стена. Аз съм operationg на Изглед 32. Всякакви предложения относно защо това е толкова бавен и решения, за да го върнете до скорост? Благодаря предварително, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли деинсталирам Нортън, като се използва Север Removal Tool? ........ ако не отида тук както купища боклуци стане оставила, деинсталирането обичайния начин.
| |||
| |||
| Аз деинсталиран с CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Опитах се да деинсталирате го "нормалния начин", а той не ми даде проблеми. С CCleaner тя не изглежда да има някакви проблеми, да се отървем от него. Ако пиша север в търсене нищо не идва нагоре, така че това, което биха могли да бъдат оставени зад? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail е известен за това, че е много проблеми, това е свободен, така е по-високо търсене.
| |||
| |||
| Цитат:
Повярвай ми, ти наистина трябва да пуснете Север Removal Tool. Също така както казва Дейв Hotmail може да има своя ден .... Опитах се да ви видя дали можете да влезете ОК върху друга клетка? |
|
| |||
| |||
| Същото важи с McAfee рег. е пакетирано с него след един месец за деинсталиране, е само защитната стена на Windows на вашия вървят? |
|
| |||
| |||
| Моля, не започвайте друга тема за този същия проблем, след тук. |
|
| |||
| |||
| Windows е единствената защитна стена, на който работи и когато влезете в системата по време на работа да проверява имейлите си не е проблем да се прави на кутията. Единственото нещо, което се е променило в системата е премахването на Север и на добавяне на AVG 8,0. С това се каза, че няма проблеми да се Входящи своевременно по време на работа и застой в къщи, всички предложения? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Не мога да се регистрирате в моя Hotmail. | tolet | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 11 | 28 Jan 2009 15:35 |
| Помощ! instaling Windows върху Linux! | benst290 | Windows операционни системи | 4 | 29 Дек 2008 06:33 |
| Hotmail | dragonsse | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 23rd Nov 2008 04:29 |
| Hotmail Firefox Add-по | mrdaveyk | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 11 Feb 2008 12:30 |
| Проблем с Hotmail | Нейдър | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 9 октомври 2007 16:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |